Dagen

Hellöw! Kiany och Belen drog för en halvtimma sen, hihi vi var bara hemma hos mig och tog de bara lungt. Vi rökte vattenpipa i balkongen oxå. Aya orkar inte blogga så ni får nöja er med det bara!





Boring

TIO JAG
1. heter: Kimberly
2. ålder: 14
3. bor: Norrköping, hageby
4. längd: 161 :D
5. har en bästavän: ja
6. parfym: ja
7. har på mig: pyjamas :O
8. har kompisar av det andra könet: självklart
9. ska nu: kolla på min serie
10. har bra självförtroende: vene :P

ÅTTA HAR
1. har en sjukdom: Nej
2. har många kompisar: Man har aldrig för många
3.har haft självmordstankar: ne .
4. har vart kär i en som inte känt samma sak: vet inte .
5. har en kompis nu sedan barndomen: Ja
6. har duschat idag: Nyss
7. har vart full: Nee
8. har skilda föräldrar: Nep

ÅTTA ÖVRIGT
1. vart utomlands: Aa
2. vart var du utomlans sist: Chile
3. vem berättar du allt för: Belen
4. vem litar du på mest: Belen
5. senaste inköp: Kofta från Ginatricot
6. ljuger om vart du är till dina föräldrar: Har hänt
7. tycker om någon just nu: I dont know
8. har åkt skidor: Blä nej tack

SJU SENASTE
1. du pratade med: Mamma
2. du pratade i telefon me: Gabi
3. smsa med: Gabi
4. du kramade: Minns ej
5. du pussade: Hehe :D
6. du msnade med: Med lole just nu
7. du sov bredvid: Mig själv

FEM ANTINGEN ELLER
chips eller godis? Godis
bästa vän eller många kompisar?: Vet inte

strul eller förhållande?: Vene hahaha
jeans eller shorts?: Både och
svart eller gult? Svart


Wisin Y Yandel - Sexy movimiento


... EPPPAAAAAAAAAAAA

New in



Måndag

Hellow! Har precis käkat '' tesito '' hihi, ska hoppa in i duschen snart och bli fräsh. Sen glo på min serie, love! Anyway idag kom jag hem kl3 och sen fixa jag mig och så drog ja och Belen för att träffa Tamara. Ouf ouf 1000 år sen ja träffa dig fifan ♥, sen träffa vi Kiany också, drog ner till Mc och käka sen drog vi och lämna Tamara vid busshållsplatsen sen drog vi andra vidare till Hh. Träffa Belinda och Arro också.

Sen ringde papi mig så drog jag till Hageby Centrum och träffa mamma och melissa också. Drog till Apoteket, för att köpa en sak till min äckliga vårta, eu! Sen så köpte jag också en kofta från Gina Tricot skit fin faktiskt . Aya ska hoppa in i duschen nu. puss


Innan jag träffa Belen :)


New in

Två bilder på mina legins jag köpte i Fredags:

Vero moda 100 kr

Cubus 100 kr

Grattis Pappa ♥

Ett till stort grattis till min pappa som fyller 45 år idag, Älskar dig mest av allt ska du veta och kommer alltid att vara den bästa pappan. Du kommer att leva i 34543 år till! Love ya papi ♥♥♥


Ja Pappa Mamma ♥


Stress stress!

Hej! Duscha för ungefär en halvtimma sen med håret. Har precis klätt på mig, måste sminka mig, torka håret, platta håret och annat. Måste iväg till Noemi innan halv5 eftersom hennes pappa ska sjutsa oss till en Chilensk grej i Djäknepark skolan. Senare ska till Hageby Hus en stund med tjejerna.


<3


Prrrum - Cosculluela ft Wisin & Yandel (Official Remix)


Grattis Belinda ♥

Ett stort grattis till min fina korta jävel som fyller 15år! Hoppas du lever i 64565 år till, finns alltid vid din sida! Hoppas du får en sjukt bra dag på din dag. Love ya ♥ ♥ !!


Vattenpipa

Slänger in några bilder som var från förra fredagn när vi rökte Vattenpipa! 


Jag och Belen

Belen och Kiany


Gabi och Elmir

Jag Belen Kiany

Jag och Kusin

Me Kiany Belen

Hageby Centrum

Igår var jag hela dagen på invigningen i Hageby Centrum. Köpte två par leggins :) Tro mig stog fucking i en timma med Kiany för att köpa jeans leggins och syrrans legging! Normalt? Haha verkligen irriterande. Alla drog hemåt men sen var jag med Belinda och hennes lillasyster, sen kom Noemi och så kollade vi på fyverkerierna HAHAHHA bästa! Sen drog jag hem kvart i 12. Somna direkt när jag kom hem thihi


Bilderna tagna från Noemi's Blogg


Inga bilder

Hellöw mitt folk! Har varit en ganska lång pluggis dag idag haha. Drog hem till Belen runt kl 5 och sen kom Kiany och Belinda efter en stund, Pluggade till mitt omprov imorn som är om Biologin, när jag kom hem så rökte jag med mina systrar vattenpipa en stund, men aya ska hoppa in i duschen och sen lägga mig. Ses!


Justin bieber - baby


Den här låten har fucking gått runt i mitt huvud i flera dagar nu !! :P

<3



LOLE MEHAJ ♥

Tror jag börjar bli galen!



PITBULL KOMMER TILL STOCKHOLM 4 MAJ!


Mr 305 gör sitt enda framträdande I Sverige den 4 Maj på Arenan, Fryshuset i Stockholm

Med sin blandning av Miami Bass, Reggaeton, Hip-Hop, House och karibiska influenser har den Miamibaserade världstjärnan fyllt dansgolven världen över. Med topphits som Krazy, The Anthem, Hotel Room Service, Shake, Go Girl, I Know You Want Me (Calle Ocho) gjorde Pitbull stor succé på sin senaste Europaturné i höstas och sålde slut på de flesta arenorna. Nu kommer han till Stockholm och gör sin första, mycket efterlängtade spelning i Sverige.

Konserten arrangeras av klubben Bar XL - The Best Urban Mix in Stockholm
Info: http://www.barxl.com/

OBS! Biljetterna släpps måndag den 12/4

Biljetter via ATG-ombud över hela Sverige Via internet: http://www.ticnet.se/ I
Stockholm även i skivaffärerna:
Multikulti (St. Paulsgatan 3)
El Barrio (Södermannagatan 10)

Biljettpris: Via Ticnet / ATG-ombud: 495:- (inkl förköpsavgift) Via Multikulti + El
Barrio: 470:- (inkl förköpsavgift)

Iam Back

SHU! Länge sen? Haha aop, hade tappat '' blogglusten '' ett tag. Men ska försöka blogga varje dag, I promise :D Idag vaknade jag kl 11 så duschade jag, sminkade mig och klädde på mig. Sen träffa jag Belen och sen tog vi bussarna 113 och 117 till Sko Kanonen. Köpte ett par Svarta skor, sen drog vi vidare till Maxi. Sen bussarna hem igen, ska snart börja fixa mig för att kl 8 - halv9 ska jag träffa Belinda Belen och Kiany för att dra till Hip Hop Jam.





Hörs senare!!


Frågestund!


Kör på en Frågestund, kom igen. Passa på och fråga! :)


Because of You


... ♥

Lördag

Godmorgon alla. Sitter i vardagsrummet och kollar på Disaster date haha. Igår hade jag ingen lust att blogga. Jag var i Hageby hus med Belinda och Belen först boka vi aulan en stund och typ ba dunka musik , sen sjönd några i aulan med Singstar i en stor duk hahaha. Iallfall det var min dag igår.

Ska snart gå bädda min sängen, hoppa in i duschen och senare fixa mig, ska till Stage i Borgsmo kl7 med Belinda och kanske Belen om hon ångrar sig hehe. Det ska vara någon Talang ae jag vet inte. Men berättar kanske senare efter jag kommit hem. Puss


Linköping

Hejsan alla! Igår blogga jag inte sorry, men var ändå bara i Hageby Hus med Kiany och Belen. Massa börja städa utanför Hagebyhus hahaha tog fucking 100 år för att samla in alla små stenar, löv, osv. Men iallafall

Idag så vakna jag runt halv 2 och hoppa direkt in i duschen sen börja jag fixa mig. Sen drog jag, mamma, pappa och Meli för att hämta Belen hemma hos henne, sen drog vi till Linköping. Hittade inget skit!!! Whatever sen drog vi runt halv 8 och pappa lämna mig och Belen i Hageby hus. Var en stund där sen drog jag hemåt. 


Belen sätter in sin nya percing, gick inte så bra :P


Sen chilla vi en stund hemma hos Belen! HAHHAHA

The Final


Filmen jag såg i söndags. Skit bra film, tycker att ni borde ta och se den! Filmen är från detta år 2010. 


Tisdag

Shylelulu alla! Vaknade prick 12 haha så satte jag på tvn och kollade på Hulk hogan, sen damsugade jag, bäddade sängen och sen hoppade jag in i duschen. Släppte lite hemma fru eller? Ya hahha. Sitter i vardags rummet nu med bärbar datorn och lyssnar på musik, iallafall idag ska jag till Hageby Hus. känns som 100 år sedan jag var där hehe. Hörs senare!


<3


Jersey shore

Hej folket! Sorry hade ingen ''ork'' för att blogga på morgonen, osv. Men idag spendera jag min dag med Belen och Kiany. Först träffa jag Belen och sen drog vi och mötte Kiany sen till Ica. Sen drog vi hem till Belen. Har varit där hela dagen tills klockan åtta sen drog jag hem. Nu sitter jag i sängen med datorn och kollar på Jersey Shore alltså bästa skiten ju fifan .. =P


<3






Hos Belen

Sitter här hos Belen, sov ju över här igår. När jag skulle till Hageby Centrum igår så var det stängt! Så jag träffa Belen vid parken så drog vi två till Netto fast där var det också stängt. Men då så sket vi it och drog hem till henne istället. Blabla bla vi snacka och sånt. Runt halv 4 la jag mig, Belen sov redan haha :P Och idag ska vi träffa Kiany och sen ska vi ut en stund, Chilla som vanligt hehe. Aya nu ska vi gå fixa oss och käka. Puss


Hos Belencitaaaaaaa =D


Till Hageby Centrum

Tillbaka! Eller kom hem runt halv sex faktiskt, drog in till stan med syrran och Belen. Hitta tyvärr inte något speciellt eller som jag ''behöver'', skitsamma. När vi var på väg hem i bussen så snacka jag och Belen att jag skulle sova över hos henne. Har redan packat allt i min väska, ska snart till Hageby Centrum för att köpa chips, ska ditt SJÄLV eftersom Belen inte orkar hänga med. Men vi ska ''snacka'' i telefon när jag går ditt haha. Har knappt batteri på mobilen :P Aya ska ta och borsta tänderna sen drar jag mig ut. Bye!


En bild på Belen när vi var på min balkong innan vi drog ut :P


Lördag

Godmorgon alla! Vaknade för en stund sen av en läskig dröm, försöker att nå Belen men hon tydligen fortfarande sover. Typiskt henne haha. Idag så vill jag in till stan en snabbis, nu när man har cäsh och kan passa på när det är öppet! =D anyway, ska in i duchen och ta och fixa mig! Hörs



Jag, Noemi och Belen =D


Långfredag

Damn! Vilken tråkig långfredag. Dagen går så jäkla segt idag, allt är till och med stängt. Jaja här ska vi sluta deppa. Kolla vädret så fint och så ser det ganska skönt ut också ute. Har kollat igenom ganska många bloggar nu och finns inget och göra? Ska träffa Belen idag senare mot kvällen och så ska vi vara hemma hos henne och ta det bara lungt. Och nu sitter jag och kollar på filmen Cheetah girls 2 som är på kanal 5  . Ses när vi ses!

Ballar av stål


Haha en av mina favoriter! '' En jobbig jävel '' Jobbigt ? Jobbigt vaaa (!?)

Skönt med lov!

Tjena! Bloggade ej igår, tänkte ingen ide att blogga eftersom jag inte hade mitt minneskort med mig. Alltså tog några bilder som jag ska ta och visa er snart.. Iallafall igår drog jag till Hc med Belen och Kiany runt halv 7 sen drog vi till hh och sen boka vi aulan. Var där en timma ungefär sen drog jag hem. Hoppade in i duschen och sen kolla på min serie sen la jag mig.

Och idag hade jag sovmorgon till klockan halv 10 igen, skönt! Blabla massa lektioner, de gick ganska snabbt :P Sen fick vi sluta kvart över 2 ist för klockan 3. Så då drog jag till spanskan vi kollade på en läskig film med Francesca och Maribel med. Sen klockan 4 stack jag hem och sen dess har jag bara varit hemma. Glott tv och nördat data haha. Ae hörs imorn puss

Kiany och Belen

Kiany

''Ledsna Kiany'' HAHHAH

Kiany and me <3

Delton och Belencita

De här är riktig SHIT! :D


<3


RSS 2.0