Hello 2012 !

Nu är jag fixad och klar! Vi har redan käkat och vi väntar på att de börjar närma sig 12-slaget. Nu ska jag gå till vardagsrummet och vara med min underbara familj. Efter invänta pojkvännen som kommer över hit och sedan drar vi och firar med resten av folket. Åh så underbart, gott nytt år till allihopa jag önskar er det bästa ♥



Ut med det gamla och in med det nya

Om ett par timmar så kommer 2011 var borta och då kommer 2012 fram. Haft det bra och dåligt under detta år men önskar verkligen att nästa år blir ett bra och ännu bättre år. Det är så sorligt att syrran inte kan fira här med oss men hon har det bra, te amo. Vill även tacka min fina älskling som har hjälpt mig med massor han har ett hjärta utav guld och jag fick turen att träffa honom är världens lyckligaste person!! Vi har sagt föralltid min ljubavi ♥, Jag har några nyårslöften som jag tyvär inte tänker ta upp här men önskar att de går i uppfyllse. Nu ska jag vänta så att naglarna har torkat klart så jag kan gå locka håret. Snart smäller det! Skriver mer senare ;)


Aqui mando yo

Igår var jag i stan med älsklingen, Gabriella och Elmir. Efter drog jag med älsklingen till navestad. Idag vaknade jag rätt så sent men hoppade in i duschen och fixade mig segt. Träffade älsklingen och drog till stan. Jag testade några klänningar men nejnej inte än hittat min nyårs-klänning. Vi drog och sola och sen efter drog vi hemåt. Nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på en serie som heter Aqui mando yo. Ska gå kolla med mamma och syrran i vardagsrummet istället. Hörs imorgon :)


Mina julklappar












Parfymen från älsklingeeeen ♥

Hageby

Idag har jag umgåtts med älsklingen, Gabriella och Elmir. Vi drog till mc och sen vidare för att kolla i affärerna. Efter det blev det en fika i Fräcka Fröken som älsklingen bjöd på som blev en varm oboy hihi! Imorgon drar jag vid 2-tiden till stan med min bebis, Gabi och Elmir. Ska bara ladda upp bilderna på mina julklappar i ett annat inlägg så ska jag käka något och kolla på en serie. Höressss :)



Mina betyg som kom hem idag. De va ganska bra ändå :)

Slap it on my ass ass ass


I de rosa feta hörlurarna just nu med högsta volymen....

You hate me cause you ain't me ;)


Telebobo

Har haft en underbar jul med min kära familj ätit massa med mat och fått många julklappar. Har även träffat min älskling och Gabriella, Elmir och några till en stund ute. Snackade också i telefon med min syster från Chile så skönt det var! Miss u. Blev skitnöjd med mina presenter hihi. Lägger upp imorgon bilder på det. Nu snackar jag i telefon med min bebis godnatt alla :)


It's christmas!

Hej! God jul till alla er där hemma som läser min blogg. Kan man tänka sig att det redan är jul?! Tiden går så fort och nästa vecka är det ny år. Sitter just nu och plattar mitt hår och ska alldeles strax sminka klart mig. Vi väntar också på pappa så vi kan käka all goda maten som mamma fixat och sedan blir det att öppna alla mina presenter wihuu älskar jul-känslan. Det ända som saknas här hemma är min underbara syster som jag verkligen saknar. Hoppas du får världens bästa jul i Chile. Kanske skriver mer senare om jag har tid :)




Min älsklings present som han ska få hihi :)

Jullov!

Hej igen! Som sagt hade skolavslutning och blev så irriterad fick inte mina betyg eftersom jag inte var i Linköping med klassen idag så dom skickas hem istället så tyckte det var ganska onödigt att gå dit! Efter det drog jag med älsklingen och dom andra till Navestad. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Har inte mycket mer och säga utan bara godnatt för bloggandet för idag. Natti natti :)


My baby ♥

Locka håret

Hejsan! Stannade hemma idag istället för att dra med klassen till Fenomenmagasinet i Linköping. Har redan duschat och klätt på mig ska alldeles strax blåsa håret för att locka mitt hår, wish me good luck! Efter måste jag sminka mig och innan 7 träffa älsklingen och Sandra för att dra till kyrkan för julavslutning som innebär julloooov ♥


Abduction


Nu i min ensamhet blir det film!

The day

Hej!  Min dag börja med att jag träffa Sandra på morgonen så tog vi vagnen ner till stan till Cinema där hela högstadiet var från vår skola. Vi kollade på Bride Maides som sagt sjukt bra film :D Efter drog jag, Sandra, Jelda, Jennifer och Yuzhen för o käka ute. Riktigt mumsigt! Träffade min älskling senare idag och så kom också Gabriella, Elmir och Sandra. Nu ligger jag bara i sängen och myser med mig sjäv hihi by the way har min bebis mobil kommit tillbaka från lagning :)


Real love story


Åh var bara tvungen och dela med mig med denna video. Så gulligt! Kärlek övervinner verkligen allt.

Go'natt!

Drog en runda ut vid halv åtta tiden när jag kom hem kolla jag på video-klipp av Shan atci haha skön snubben är. Efter käkade jag med mina älskade föräldrar och nu ligger jag i sängen. Ögonen stängs så ska tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen för och försöka sova. Uppe imorgon halv 8 och vara i stan kvart i 9 vi ska kolla Bridesmaids. Godnatt :)


Sova en stund behövs!

Hej! Började skolan 08.40 fast träffade min älskling och Robin tidigare. När jag kom till skolan var vår engelska lärare sjuk så vi fick sitta vid datorer och göra vad vi  ville. Efter det hade vi mentorstid och vår bildlärare var också sjuk så vi hade matte istället så vi skulle skippa det efter lunchen. Vi slutade klockan 12 så vi drog och käka så träffade jag och Sandra på min bebis, Fredda och Alex. Nu ska jag sova en stund sedan träffa min bebissss ♥


Söndag.

Igår var jag med min underbara älskling hemma hos mig så mysigt och umgås med honom ♥ Idag vid halv 5 tiden träffa jag min älskling och några andra. När jag kom hem målade jag mina naglar. Har inte mycket och säga faktiskt. Nu ska jag sova. Natti natti! :)




Last Night

Igår efter skolan kom jag hem och åt och fixa mig snabbt. Åkte till stan med mamma och pappa handla julklappar hihi! Dom lämnade mig hemma hos Sandra så fixade vi oss och rörde oss mot Noemi där det fanns lite folk och massa goda grejer, cider och sånt. Nu har jag redan fixat rummet duktig jag är. Ska strax hoppa in i duschen efter jag nopprat klart mig. En bild från igår med mig och Gabriella :)


3 month with my baby ♥



Volim te duso ♥

Jersey

Just nu ligger jag i soffan med ett täcke och kollar på ett gammalt avsnitt från Jersey Shore när dom var i Italien. Idag var jag med min underbara älskling och en stund med Gabi. Efter jag bloggat klart ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen för att sova skööönt tills den dumma alarmklockan ringer. Skönt det känns att inte ha något mer plugg! Godnatt :) 


Right know!

Wow jag bloggar den här tiden haha.. Kom hem från skolan för mer än 1 timma sen fixade till lite omprovs grejer för betygen sätts idag. Kommer få ett Ig i matte och resten G tror jag. Men betyget i matte kommer jag så klart höja efter jul. Ska alldeles strax upp och fixa mig lite snabbt och träffa upp en tjej. Efter det träffar jag min underbara bebiiissss ♥


Gaaaammal shit!

6 dagar kvar till jullov

Sorry brothers för att jag bloggar varje dag vid den här tiden. Men det får ni stå ut med tills vi får lov. Guush kan ni tänka er att snart är det loooooov. Så jävla skönt!! Imorgon har jag äntligen fixat klart alla mina ämnen måste bara göra ett till par gloser i engelskan och kunna beskriva om örat och ögat till min lärare så har jag G, men jag får väll hoppas också på ett godkänd i matten annars blir jag riktigt galen. Idag har jag umgåtts med min älskling och några till. Nu ska jag läsa gloser kalla mig för plugghäst om ni vill prrrr... Kan passa på och säga godnatt med denna inlägg, NATTI :)



Love



Min pojkvän, min älskling, min bästavän, mitt allt!

Go away from me

People who talk shit har inget annat bättre för sig. Klarade skoldagen galant idag fick faktiskt godkänd på mitt fysik prov som vi gjorde i fredags ooooohyeh. Imorgon ska jag äntligen göra mitt biologi prov, äntligen och äntligen det verkar som om jag längtar men det gör jag verkligen inte. Hoppas på ett G! Vill bara få slut på all skit omprov. Idag har jag umgåtts med min älskling och efter en stund med Gabi och Elmir. Ska nu lägga mig i sängen och gå igenom mina biologi papper och ringa min älskling. Återkommer imorgon :)



I'm back :)

Jag är tillbaka nu efter ett par dagar varit helt upptagen med skolan, prov/omprov, umgåts med älsklingen, varit sjuk och så. Inte orkat bloggat heller för min blogg ser så jävla tråkig ut. Vill fixa om min header osv, ska nog ta och fixa upp det så snabbt som möjligt! Min söndag har bara spenderats hemma men ska snart gå tunna ut och trixa med mitt hår lite. Efter det blir det att lägga sig i sängen med min nalle och ringa min baby. Nallen lät mig inte vara med på kort så han fick stå för bilderna idag. Hej då bitches :)



Fml!

Fuck the world. Skolan plågar mig långsamt till döden.. Men idag blev jag faktiskt godkänd på mina andra engelska omprovs gloser så det är något bra och så köpte papsen boots till mig hihi! Efter jag och min familj varit i Media markt och lämnat in min baby på lagning drog vi lite snabbt till Maxi. När jag kom hem så kom älsklingen hem till mig. Vi drog ut och träffa Sandra och Nermin lite snabbt. Har druckit en hel jävla energy drink som ska försöka hålla mig vaken för att träna på mitt biologi omprov och gå igenom matte boken eftersom vi har mattediagnos imorn, fml!!!! Hoppas jag klarar båda ämnen. Good bye :)




Jersey Shore 5 Promo


Ta inte vänner förgivet.

Dom man minst anar hugger än i ryggen. Men så är det nu förtiden var försiktiga med den du umgås med.
Kom ihåg du slutar aldrig lära känna en person, aldrig.



Natti natti !

Lördags var jag i nva rätt tidigt med min älskling och Isma. Kom hem halv9 och drog ut igen och träffa älskling efter 9. Vi träffade Gabi, Elmir och Noe en stund efter kom jag och baby hem till mig. Igår var jag med Gabi, Sandra och älsklingen ute en stund och när jag kom hem så pyntade vi julgranen och här hemma nu är det fetaste jul-temat. Längtar tills snön kommer :) fast nae.. I skolan idag blev jag godkänd på mina eng gloser och på mitt so prov happy face bro! Träffade pappa i Hc, köpte ett svart pannband inne i Gina. Vid 6 tiden kom älsklingen hem till mig, fixade klart mig så drog vi ut en stund. Anyway nu ska jag tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och lägga mig i sängen och gå igenom biologi papprena eftersom jag har omprov på onsdag. Wish me good luck, if you don't, kiss my ass bitch. :)





Mitt pannband som värmer mina öron huhu

En skylt som min älskling gjorde i skolan hihi fett sööööt ♥

You're the one and only for me ♥


Norrköping - Teleton

K bry lixom om de varit bad update. Började skolan idag kl 08.40 och slutade kl 12 fett najs. När jag kom hem sov jag ett par timmar och när jag vakna så duscha jag och käkade mat. Fixade mig och träffa min underbara älskling så promenera vi till stan till Latino Teatern där det blev en massa artister, dans och alla pengarna som samlades idag går till Chiles Teleton, jätte bra! Efter det bjöd älsklingen mig i Gu vad gott på en kebabpizza, så söt han är!! Vi drog lite snabbt till Bc men sen promenerade vi hemåt istället. Skit skönt att umgås med min babe ungefär halva dagen, men nu är jag ganska trött och it's time for me to sleep. Natti natti :)


Tänkte visa er 2 stycken bilder också som jag lagt upp i rummet weeiii :D


Åhhhh saknar min syster så jävla mycket!!! ♥

RSS 2.0