Tyra och Kenza show

Klockan 21.00 börjar Tyra och Kenza show. Efter det klockan 10 ska jag kolla på en spansk serie och sen in i duschen. Torka håret och lägga mig i sängen och läsa en stund i boken Såld. Jennifer säger att den är skit bra, får se då. Men klockan tickar... 


Plugga inför matteprovet till imorgon, och boken Såld.

Sova en stund

Alltså varför är det så kallt hela tiden föööööööör?! Skitjobbigt, måste ha på mig täcke hela tiden. Men jaja, blev ingen konfirmation grej idag eftersom det är varannan vecka. Har även tagit hem min vante jag stickar, eller som är på väg att bli en vante :D Ska fortsätta sticka och sen lägga mig en stund, känna mig som en liten mormor för en stund hhihihi, men skriver mer senare :)


Today


I biblioteket

Sitter i biblioteket med jennifer, vi har svenska men drog hit för att låna en bok hehe. Efter svenskan har vi SO prov, gush. Klockan3 har jag spanska till fyra, och sedan snabbt hem för att fixa mig och dra till kyrkan med sandra. Konfirmation grejen. Men aya ska dra mig nu PUSS


Let you go

Har precis käkat mat och kom för en stund sen hem. Var hemma hos belen och bara softade, med kiany också. Skoldagen var rätt så soft. Imorgon har jag SO prov så jag måste plugga lite och på fredag matte prov. Whatever, på fredag ska vi tjejer köpa massa med chips, dipp, läsk, godis och ha fredagsmys! Love it. Men ska röra mig till vardagsrummet och försöka plugga.
Hejdå :D


In i duschen

Nu har jag typ pluggat lite av varje, så det får duga för idag. Ska strax hoppa in i duschen och sedan kolla på en spanskserie skit bra :D Belen har även dragit hem så efter det ska jag lägga mig under täcket och sova. PUSSAR :)))))) ..


Snäll hon är som hjälpte mej :D

Kusin kommer över

Hihi har bett belen komma över till mig för att hjälpa mig och så, snäll hon är :D Senare ska vi dra oss till henne, får se. Har pluggat matte och nu SO. Men aya hörs när vi hörs.. :)


Plugg dags

Nu blir det att plugga sönder.. Måste läsa några sidor i engelskan och biologi tills imorgon, och så har jag so prov på torsdag och matte prov på fredag. Buuu!! Men här satsar vi hårt iaf :D Idag började vi skolan 08.50 så började jag med musik, matte, so, slutade kl12.10 älskar tisdagar hihih. Men aya måste plugga nu, återkommer senare :)



PLEASE ...


PEACE AND LOVE

Hann inte blogga när jag kom hem ifrån skolan eftersom jag skulle direkt träffa tjejerna klockan fyra, kom hem för en stund sen. Var i stan med folk och kollade även runt i affärerna. Köpte klackskor som är på inlägget nedanför, men nu ska jag kolla vidare på Idol och chatta med belfo.


New in


99:- LOVE ♥

Jersey Shore

Kom hem för ett tag sen, drog till hageby centum med syrran hon skulle köpa hårfärg. Men så köpte hon även milshake, tuggumi, kaka, pita och sånt. Sen drog vi till mc och åt, hihi mumms.. Tyckte faktiskt om filmen SALT. Men jaja, ska äta snart pita med philadelphia och oboy. Sedan lägga mig i sängen och vänta på att jersey shore ska börja :D

 pizzan som vi bakade igår hihi


och när vi fikade i stan :D


Filmen just nu


HEMMA DAG

Vaknade runt tio för att faster skulle komma över med kusinerna och säga hejdå och så. Så jag gick upp, duscha och hoppade in i mjukis. Dom drog klockan tolv och sedan dess så har jag varit i soffan med datorn och nu kollar jag på Idol. Snart ska jag äta flintastek mumma! Tror jag ska ladda ned en film för att kolla på sen :)


Snart klar

Måste sätta lite turbo.. Ska vara i stan kl4 för det kommer finnas uppträdande, teater och sånt. Så kommer bli skoj och kolla på, mina systrar kommer även vara med. Sitter och sminkar mig, efter ska jag torka mitt hår och äta. Aya berättar senare om dagen när jag är hemma eller nått.  


En del av mig


03:14

Okej nu ska jag sova, är skittrött. Får se vad som händer imorgon då. Godnatt (:


you are so yesterday...


Dagen*

Drog och kolla på teater med belinda, mamma och pappa. Efter träffade vi belen sandra kiany marco sebbe och riki. Sen var vi i mc med massaa folk haha. Efter drog alla till hageby hus och dansade i aulan. När dom stängde hh så drog jag och belen hem till henne för att hennes föräldrar skulle fira hennes bror, plus så kom min faster med hennes man och mina kusiner från jönköping på besök tills på söndag :D ..


Hur trött som helst ...

Idag var vi på ungdomsmottagningen och sedan hade jag idrott, eng. Får reda på att min syster och några ska uppträda teater med Latinoteatern, någonstans i stan kl6. Efter det ska jag träffa tjejerna i stan och så kanske vi drar till hageby hus runt 10? Men ska sova en stund nu. Puss (:


Sängen

Ligger i sängen med datorn och cammar med belencita hihih. För er som inte vet så har jag skrivit in mig för att konfermera mig, så hade vi möte idag. Efter det drog jag mig till hageby hus med alla och bara softa där ett bra tag. Även gjort klar min matteläxa, sen blire och kolla på en spanskserie. Pussar (:


knaaaaaas


Frågor

Anonym om Efter idol:

mer videoklipp xd

Svar: På? :) 


Efter idol

När idol slutat så ska jag göra en macka eller något sedan ska jag hoppa in i duschen, torka håret och lägga mig. Måste plugga lite spanska. Alltså jag vet inte längre vad jag ska skriva i bloggen, tiiiiiiiiiips?? Whatever, ska dra mig nu, SLÄPP KOMMENTARER :D


Hageby Centrum

Har precis bytt om, ska bara sminka mig och sedan ska jag möta kiany och sandra. Kiany ska kolla lite på kläder i Hageby centrum, sedan rör vi oss till Hageby hus. Aya hör av mig sen. MUAW


Har dock inga bilder vaf** :D


Väntar på..

att sandra ska klä på sig snabbt, så vi kan dra hem till belen. Kiany kommer också ditt senare, men iallfall ska vara där och softaaaaa. Skolan va helt okej, slutade 10 över 12 hihihi. BYE


Skippar -

Är dö trött kommer somna snart framför min bärbar... Tror jag ska lägga mig snart hihi. Men innan ska jag plugga lite snabbt på mina engelska gloser. Ush vad jag hatar regn alltså, sjukt. Har inte så mycket mer att säga, onödigt inlägg men whatever. Hörs!!


repriiiiiiiiiiiis


Ett inlägg

Gush vad sent jag bloggar, vet inte varför hihi. Sandra har nyss dragit, hon skulle hämta sina grejer och sa var hon även en stund här. Och nu sitter jag och tar bort min naglack med aceton och ska färga till vitt haha. Efter ska jag kolla på How i meet yout mother, 2 ½ män och klockan 10 jersey shore. Ska även försöka plugga.


Grym!


Godnatt

Trött. Ses imorgon....


Chiles nationaldag

Idag är det chiles natinaldag hihi :D Och det innebär att vi äter chilensk mat, mummma.. Mamma och pappa gjort enpanadas och anticochos. Älskart. Men nu ska jag och sandra äta det, PUSS


enpanadas och snart kommer det andra :D


FIESTA!

Oj, glömde blogga igår innan jag drog. Men var så jäkla stressad och shiet.. Men allt ordnade sig tillslut. Belen firade sig igår och hade fest hemma hos sig, fett kult med alla tjejer. Mycket snack, mat, dans och sanning eller konsekvens haha :) Efter festen kom jag hem med sandra och hon sov över här.

Bilder från festen :D

Noe josse bella belinda jag och sandra

HIHI

jag noe bella belinda belen sandra och josse

Belinda och noemi

josse belinda sandra och noemi

jag och kiany

josse belinda bella och sandra

sandra och belinda

bella och josse


vilken sotis du är belen

belinda bella josse

jag och bellis :D

Finns massa med bilder, men orkar inte lägga upp alla :D


HAPPYFAAACE

Ska hoppa in i duschen,Hihi! Berättar sen vad som händer idag bitches ;)



Just nu :D


Torsdag

Har nyss kollat klart på Idol och gjorde lite mat nu och ska snacka med mina syrror i köket. Sedan hoppa in i duschen och efter ska syrran hjälpa mig med att leta kläder till festen imorgon, taggad! Men aya ses!!! :D


Till belen

Nu är jag klar! Ska hem till kusin för att fira henne, mina föräldrar har redan dragit. Så nu ska jag ditt, hihi. 15 år nu fan, BELEN ÄR STOR FLICKA! Men sesssss........


Grattis kusinnnnn

Ett stort grattis till min tjockis belen som fyller 15 år idag, hihi!  ♥


Håltimma

Sitter hemma hos sandra, vi hade håltimma i ungefär en timma och en halv. Vi ska ha studiestödstid och där ska vi jobba med matten. Men ska gå tillbaka till skolan nu för jag börjar om en halvtimma ungefär. Besitooooooos :)


Duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan leta upp kläder tills på fredag. Hihi längtar redan fyfan, efter det ska jag torka håret och sova. Är så jävla trött, men ha det bra alla. Belen fyller år imorgon lalala :D


HIHI :D


Gör denna lista om du har tråkigt!

Är du singel? - Si si si ! :D
Den lyckligaste tiden i ditt liv? - Massa stunder
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Kanske, vem vet
Har du varit kär i någon? - Aa
Sover du hellre ensam eller med någon? - Ensam i think hihi
Går du i skolan? - Självklart
Har du varit i skolan idag? - Ja
Hur mår du just nu ? - Bra :D
Har du piercat dig ? - Ja
Vad är klockan nu? - 20.43
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu?- Msn, Facebook, Blogg.se
Är du kär just nu? - Nej
Har du kysst någon idag? - Nepp
Har du ett förhållande? - Singel
Har du varit otrogen och om ja, varför? - Har inte det
Är du romantisk? - Kanske, kanske inte
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Är du svårflörtad? - Hahaha hmm,,
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Vet inte
Hur länge höll det? - Minns ejjj
Har du nångång slagit någon du tyckt om? - På skoj hehe
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Men orka, nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Haha vene
Vem låg du senast bredvid (av det motsatta könet)- S.. Där trodde ni vava :D
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Mycket mycket
Vännskap eller kärlek? - Vänskap
Gillar du någon nu?- Nej
Vem krama du senast?- Belfo
Har du någonsin rökt?- Aa
När rökte du senast?- Röker inte
Tycker du dom här frågorna är jobbiga?- Haha nja :P
 
Har du varit ärlig?- hm,, på dom flesta :)

Hos sandra

 Sitter hemma hos sandra och väntar att hon ska bli klar så vi kan röra oss mot hageby hus. Ska även träffa tjejerna där. Idol idag hihi :) Hör av mig när jag är hemma, pussar..


Trött ! ¤%&/%¤

Iallfall, bjudit på några bilder från lördags. Träffade tjejerna och drog till stan, även marco och ricki. Efter det så drog vi till hageby hus och softaaa hihi! Jaja, ska röra mig nu och måla mina naglar till svarta eller rosa? Haha kan inte bestämma mig :O .. Men får väll se vilken det blir.  Sedan sova, dö tröööööött.


I can change your life


I lördags .......... :D


me and lorenzo sötnos

lorenzo och sandra


Och igen, hihi.


3..2..1.. I am rock staaaaar ..

Haha bästa. Längtar tills på fredag bitches! :D


Dagens

låt: Quiero conocerte
frisyr: Bulle is the real shiet hehehe
smink: Mascara, brunkräm och roughe
klädsel: Svartgråa leggins och ett vitt linne
planer: Måla mina naglar hihihi
vill ha: Fredag :D
saknad: Inget
tråkigaste: Ingenting
finaste: Mobilen!
kram: Belfo
humör: Alltid bra
mående: Ont i ryggen :(
borde: Ta bort min naglack
parfym: Vene va den heter
bästa: Jersey shore
längtan: fredagfredagfredag!
kärlek: Haha ingen
skratt: Hageby hus hehe
tanke: Massor
irritationsobjekt: En
smycke: Mitt korshalsband
just nu: Chattar med folk och musik
önskan: MASSOR :))

Saw 7


Stan

Nu håller jag på att sminka klart mig, ska träffa upp tjejerna. Vi ska röra oss mot stan, få se om jag hittar något då. Glömde blogga igår och i lördags, men säger bara att vi hade dö kult hemma hos belinda haha ni som va där vet :D Men aya tiden tickar... Ska träffa dom klockan 4. PUSS



♥♥♥


MC

Nu väntar jag på att belen ska komma, sedan ska vi röra oss för att möta sandra och käka mat i mc hehe. Senare ska vi träffa belinda och kiany och köpa massa gott. Bara ta det lugnt hemma hos belinda. PUSSAR


Ny dag

Har duschat klart, har klätt på mig, nopprat mig. Ska snart börja sminka mig och fixa håret, gillar vi vädret? Nej.. Men aya skriver senare vad som händer idaaag ;) ..


01.56

Har nyss spelat klart kortspel med mamma pappa och syrran, haha kom 3a... Träffade tjejerna + marco sebbe och ricki i stan, runt9 drog alla till hageby hus och bara tog det lugnt. Vi dansade och så i aulan haha. Men är så jävla trött nu så ska gå lägga mig, godnatt.


besitos från mig till er, always :)


Just nuu

Ska hoppa in i duschen, var helt blöt när ja kom hem, ush.. Idag är det fredag och vi tjejerna ska röra oss mot hageby hus och bara ta det lugnt med några där. Fuck vädret de förstör allting, men aya ska in nu i duschen och sedan fixa miig och röra mig ut. Hörs när vi hörs


Med kusin

Sitter i vardagsrummet med kusinen belen och kollar klart på Idol 2010. Tyckte det var roligt i hageby hus, vi var i aulan och så satte samir på musik och bombade alla högtalare hehe.. Men ska lägga undan datorn nu och plugga lite so. Imorgon äntligen Fredag, belen fyller år nästa vecka nananana :D


Hageby hus


Ska dra mig till hageby hus nu, hejdåååå!


Tears in heaven

Skoldagen gick rätt så bra hade studiestödstid i en timma med matte. Snart kommer sandra och belen hit så kanske vi rör oss mot hageby hus senare i think? Aya får se, besitos...


belen and me

belen jag sandra kiany

jag belen sandra kiany


Livet leker



Idol 2010

Sitter och kollar på Idol 2010 med sandra och mina två systrar. Käkade mackor, kex och popcorn vilken jävla blandning haha.. Duschade också förut och efter Idol så ska jag plugga engelskan, leta fram kläderna till imorgon med. Men ses....:)))


bild i repriiis.........


Snart och snart

Ska strax börja plugga engelska lite, översätta en text och lära in mig några gloser. Väntar på att sandra ska komma, och snart ska jag in i duschen. Klockan 20.00 tror jag det var Idol hihi :D Men hörsss..
pruum pruumm..


BILDBOMB

Bion






Skolan


Haha :D

Svar på tal

Anonym om Kladdkaka is tha shit:
kan du inte sktiva lite mer om vad du gör i skolan haha

Svar: Hm, jag går ju och har lektioner i skolan och så? Hehe :P


Till skolan

Ojoj, nu släpper jag ett morgoninlägg hihihi. Inte gjot det på feeett länge, men whatever kör på mjukis och röd basebolltröja idag. Men nu väntar belen på mig så måste dra mig!


Kladdkaka is tha shit

Nu sitter syrran och ropar på mig för att käka kladdkaka med grädde, mumsi. Var för en stund sen i hageby centrum och då köpte vi även milshake, choklad och sånt hihi. Skolan var okej, ingen idrott hade vi inte som tur haha. Men måste dra mig nu! Puss :)


Chris Brown - Deuces


Tv stund

Ska röra mig till soffan och byta om till pyjamas hihi.. Klockan 21.00 börjar en film som heter Dumpad på kanal3, och sedan kl 22.00 jersey shore säsong 2. Efter det ska jag leta upp kläder till skolan imorgon och sen sova. Bilderna får ni imorgon istället, orkar inte nu. Puss!


Söndag

Ska röra mig till tvn nu för att kolla nya the hills hihi. Glöm inte att Jersey shore säsong 2 börjar idag kl10 :D Idag ska jag bara ta det lugnt, mjukis och så. Skönt! Kommer slänga in olika bilder sen, seees!


My all

Efter det dära viktiga grejen som jag gick på, så kom jag hem med pappa för att hämta syrran och mamma för att dra och äta ute. Åt i Gu va gott, hehe. Ligger i sängen och lyssnar på lugna låtar och tänker på massa. Men skitsamma, allt är bra nu :D Cammar med belen också hihi och chattar med kina också. Men ska sova snart. Imorgon jersey shoreeeeeeeeee 2


Staaan

Aya, nu ska jag sätta på mig skorna, sen dra och hämta mitt linne hos belen. Jag och sandra ska ta bussen till stan och träffa där belen och kiany. Sen ska mamma och pappa hämta mig i stan, måste göra en grej. PUUSS!



Just nuuu.


Förlåt!

Ush, förlåt att jag inte bloggade igår. Direkt efter skolan så drog jag hem med belen. Runt6 hem till belen, sen drog vi till ljura för att träffa belinda sandra och kiany så promenera vi till stan. Skönt! Träffade även marco och eddi, elvis. Drog hem med tjejerna hem till mig och då körde vi på värsta menyn, tro mig! Haha vi åt förfullt. kl12 så drog jag hem till belen, sen drog jag hem 2 :)

Igår



Fuck you!

Är inte på så bra humör just nu pågrund av en grej. Problem hit och ditt, om inte det är en grej så är det den andra! Suck.. Skulle kunna döda någon just nu. Men tur att man har en syster som gör än glad. Syrran och jag ska på bio kvart över 8. Men ska iväg runt kvart över 7 så vi kan köpa biobiljeterna, popcorn och så hihi! Älskar henne sjukt ♥ . Kör på mjukis idag till bion i think? Jaja, puss.


Nu

Och nu ska jag äntligen gå sova. Men först ska jag leta fram kläder till imorgon. Åkte till linköping med familjen och så fanns inte skjortan där, fuck! Men ska beställan no problem. Men nu har jag svarat på frågestunden och hoppas ni blev nöjda med svaren! :) Ska dra mig nu! PUSSAR


Svaren till frågestunden

kommer vänskapen före killen/kärleken?
Ja absolut. Det är vad jag tycker iaf

hur ska din drömkille se ut?
längre än mig, brunt/svart hår, bling bling och halsband hehe, han ska dansa bra! :P 
  
vilka är roligast att umgås med?

Belen Kiany Sandra Belinda och Noe la loca

hatar du ngn? isf vem
Ja har väll en/några små fienden, men tar det absolut inte upp här :D

vilket gymnasie vill du gå i och vilken linje? :D
Det har jag ingen anning om än hihi..

Jag har ingen blogg själv men tkr du är jävligt fin
:)
Haha okej tack så mycket! :)

Hur gammal är du?
Jag är 14 år, född år 96

Vad heter din skola ?
Hagebyskolan, men bytt namn till söderporten

Vilken klass har du börjat i ?
Jag har börjat 8an, 8B

Är du en 96a? för du ser ut som det? :O
Ja, jag är en 96a

vilka bloggar följer du ? :D
Jag följer mina kompisars bloggar och även kenzas&kissies

Ditt hår är jätte fint och långt. hur har du fått det så långt och fint?

Nja, jag har nog inte gjort något speciellt? Bara låtit det växa i think hihi

Använder du några hårprodukter typ innan du plattar ditt hår eller använder du inpacning eller något?

Jag använder absolut ingenting innan jag ska börja platta, men jag sprayar håret efteråt jag plattat

Vilka är dina närmaste vänner?
Sandra Belen Kiany

vem kan du mest lita på?
Kusinen belen och sandra

Vilka bloggar följer du ( jag syftar på "kändisbloggar")?
Kenza och Kissie

Kan du inte köra någongång hiss/diss här på bloggen ?=)
Klart jag kan. Skriv in ett kommentar som ett ’’påminelse’’ så gör jag det självklart =)

kan du inte visa lite mer outfits?
Jo de kan jag, men gillar inte det så mycket. Men kan slänga in några bilder då och då

Hur många besökare har du dagligen?
Ingenaning, sist jag kolla var det 80

Vem äre som fixar dina ögonbryn? Gillar formen!
Min syster fixar till mina ögonbryn, och kan hända att jag gör det. Tack!

din favorit färg? =)
vitt och svart, men mest svart faktiskt :D

gillar du mig hihi..
Haha get a life sandra!

Vem gillar du :)

Ingen om jag ska vara ärlig ;)

Har du någon bästavän? isf vem =D
Sandra chabo

vad använder du för smink, och hur fixar du ditt hår?

Ja använer brunkräm, mascara och rouge. Jag bara plattar det, hehe annars våg och sånt. Bara med plattongen

vad längtar du mest till, jul eller nyår?

Både och faktiskt :D

kan du lägga upp mer bilder på din outfit osv..? =)
Fick redan frågan innan, men kan väll slänga in bilder då och då

var reste du i sommarn? :)<3
Till Tyskland Italien Spanien Frankrike :)


-

Svarar på frågestunden när jag kommer hem, håll utkik! =)


Linköping next

Ska åka iväg till Linköping snart. Får se om jag tar med mig något hem då, hoppas hihi. Skolan gick bra, vi fick sluta kvart över 1 så jag hängde med sandra till tandläkaren och fick garvanfall där hehe, och nu sitter jag och chattar med sandra och lyssnar på musik. Snart Linköping återkommer senare :)


drivbild hihi


RSS 2.0