Red hair

Hej. Har tyvärr inte fått bilderna om gårdagen men det fixas nog säkert snart. Idag har varit med min älskling, Belen och även en liten stund ute med Gabriella och Elmir. Har funderat starkt på färga håret och har valt vilken färg det kommer att bli. Kommer bli röd håring inom kort! Men ska lata en till stund vid tvn/datorn och sedan gå lägga mig inför skolan imorgon. Godnatt :)


Sunday!

Hej hej! Igår vart kvällen exakt som vi ville ha den. Så jäkla skönt det var att ha en tjej-kväll eftersom det var så länge sen vi tjejerna var själva tillsammans. Vi åt massa snacks, drack lite, lyssna på musik, snacka allt mellan himmel och jord och självklart så fick vi skrattanfall 24/7. Bilder kommer inomkort när Noemi har lagt in dom i hennes blogg. Jag har precis kommit ut från duschen ska fixa mig lite snabbt träffa kusinen och sedan min fina älskling, underbart väder! 



Lördag

Godmorgon på er! Vaknade utav att lBruno var utanför min dörr och grät att han ville komma in min lilla sötnos. Har ätit fetaste frukosten och även kollat på min favorit serie. Ska alldeles strax städa mitt rum och hoppa in i duschen. Idag vet vi tjejer vad som innebär ikväll, wihu! Hörs när vi hörs bitches :)



Tv-dags

Hej hej! Idag blev det tyvärr inte som vi hade planerat men det var ändå ganska rolig dag. Jag, älsklingen, Belen, Gabriella och Elmir stack till Biljard cafet köpte något och dricka men vi var knappt där i en halvtimma så stack vi för att äta även Isma kom. Efter promenerade vi hemåt och när jag kom hem så kollade jag på en spansk serie. Min lilla Bruno spydde nyss så ska ta med honom till vardagsrummet och mysa lite med honom framför tvn. Buu! Godnattis från mig så hörs vi imorgon :)


23.56

Varför bloggar jag alltid denna tid? För att jag tyvärr inte är vid datorn lika ofta. Mest om kvällarna för jag har svårt att sova. Vid 2 tiden drog jag med pappa till klocket med Bruno som fick en spruta. Så duktig han var! Vi käkade ute och så lämnade pappa oss hemma. Träffade Belen och Gabriella direkt vi träffa Noemi, Elmir och min älskling. Var en stund i Hageby hus och så. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på rihanna-låtar. Imorgon fredag hoppas våra planer blir som vi planerat :)


Frinavet

Tjenare! Här ligger jag under täcket och myser med hunden som är bredvid och även lyssnar på musik. Han sover som en fin ängel just nu. Idag så drog jag till frinavet med Belen, Gabriella, Elmir och min älskling. Ska alldeles strax lägga mig eftersom jag ska dra vid 12-1 tiden imorgon med min pappa eftersom min hund ska ta en spruta. Bu! Ska stänga ner blogg.se och se några klipp utav Big brother :)

Min bästavän, min pojkvän, min prins med andra ord - mitt allt


Promenad!

Hej hej! Idag blev det sista sportslov skolan för mig. Var tvungen och ha matematik. Igår var jag med min älskling, Belen, Gabriella och Elmir. Just nu sitter jag och leker med Bruno och ska snart ut med hunden och även träffa Belen och på en promenad. Idag har jag inget planerat vi får ta dagen som den kommer. Hörs när vi hörs :)



Chilling

Hej! Tänkte släppa ett snabbt inlägg till er. Just nu befinner jag mig hos Gabriellas gudmor med Belen och även Gabriella. Vi sitter bara och softar, snackar och så. Har inte planerat min dag men vi hörs när vi hörs :)


Sportlov!

Oj! Haha jag glömmer nästa bort att jag har en blogg. Alla hjärtans dag firades så klart med min älskling. Vi åt Kina mat och så fick man en fin ros, gullig min bebis är. Den 17onde fyllde jag och min fina pojkvän 5 månader tillsammans. Älskar honom masser! Min fina prins och enda bästavän. Han bjöd så vi åt ute med även Belen, Isma och Antonio. Alla mina dagar har spenderats så klart med min älskling. Jag ska försöka förbättra mig med bloggandet men lovar inget. Nu säger jag godnatt till er så hörs vi :)



In tha school

Hej! Förlåt för den usla uppdateringen den senaste tiden men sitter inte vid datorn lika mycket. Dom här dagarna har jag varit med min fina pojkvän. Idag är det alla hjärtans dag så min dag kommer att spenderas med min älskling. Är just nu i skolan vi ska kolla på en film i so:n. Vi hörs när jag kommer hem :)


Rastar hunden

Hej hej! Är och rastar hunden med Sandra och Belen. Återkommer när jag är hemma :)

 


Trött!

Hej! Det här är faktiskt en godnatt-inlägg. Idag var jag i skolan och det var helt ok som vanligt. Drog ut med älsklingen hela dagen. Min ljubavi!! När jag kom hem så väntade jag tills pappa skulle komma hem så vi skulle gå handla grejer till nationella provet imorgon.. ja ni läste rätt. Nationella prov i svenska imorgon igen. Boriiing. Men nä nu ska jag krypa ner i sängen och sova skönt. Godnatt :)


Comviq


Hahahhaha as skön video. Garvar varje gång jag ser den :D

Sleep time

Hej! Igår var jag hund vakt och var även ute med min fina älskling, Gabriella, Noemi och Elmir. Idag hade vi nationella prov i svenska fett boring. När jag kom hem så fixa jag mig och käka. Träffade älsklingen, Belen och Isma. När jag kom hem så gick jag ut med hunden och med min älskling. Nu ligger jag i sängen och tänkte sova för är as trött. Natti natti :)


Mi amor ♥

Romeo Santos Feat. Usher - Promise


Lektion

Ibland har man för tråkigt


Håltimma

Hej hej! Sitter just nu hemma hos Sandra vi fick håltimma sens klockan 10 i 11 till 20 i 1. Så vi började laga hamburgare med pomme. Vi har precis käkat klart och Belen kom också hit. Nu ska vi gå ut och ta frisk luft och sedan vidare till skolan.


Tillbaka!

Hej jag är tillbaka här i bloggen! Jag vet att jag har varit helt usel upp till 100. Men jag har tyvärr inte haft tid med att blogga och sitter inte lika ofta vid datorn längre. Har nämligen också köpt världens finaste hund för exakt en vecka sedan. Min lilla plutt som heter Bruno så himla liten, snäll och söt! Ni som vet också att jag spenderar mina dagar med min fina älskling och mina vänner, har även varit i Romme med klassen. Ska försöka blogga ofta. Men lovar inget. Slänger in några senaste bilder, vi hörs! :)





RSS 2.0