The hills

Hellu! sista dagen på sportlovet då suck.. jobbigt men livet är hårt ibland och måste säga att jag hatar söndagar hehe. men jag har inget och skriver hmm.. juste har glömt och vissat er mina nya legins jag köpte i Monki får också ta kort på dom så snart som möjligt. aya ska kolla vidare på den nya the hills vi hörs när vi hörs people!


My love


Ett måste!! lyssna!!! :DD

Överasknings fest

I fredags fixade jag och vännerna en översaknings fest till Sandra! haha lyckat vart det och fett roligt, ni skulle sett hur hon reagera hahah SURPRISE!!! :DDDD .. lite bilder från festen --->

KOLLA HUR HON REAGERA HAHAHA!


sandra jag elvis

ballong kvinnan gabriella!

hehe avslutar en bild på födelsedags barnet!

Grattis Bästavän ♥



Ett stort GRATTIS till min allrabästavän! tänk att jag har ståt ut med dig i ganska många år nu... vet att du läser det här och tänker what did she saaaaay? HA men jag bara skoja hahah. kommer alltid att finnas vid din sida oavsett vad din pajas. hoppas du lever i 4534234 år till och ha det bäst på din dag! älskar dig 



// your bestfriend ♥

Funderar

Hello mitt folk! haha jag är så himla dålig på blogga just nu.. se så dåligt! fyfaan. funderar grovt att ta bort bloggen ska jag eller inte? alltså det börjar kännas helt tråkigt och bara blogga hela tin, ja ska sova på saken iallafall hehe.

Men idag har man varit på disco i frinavet med tjejerna och dansat loss! haha tog sin tid att dra ditt :p men hela grejen var att vi hade kult tillsamans! den slutade halv 12 och sen drog jag belen robin och elvis och tog bussen. fullt var det haha sen kom kontrollanter och alla fick gå av bussen blabla bla. sen drog jag, elvis och robin en bit för att lämna belen och sen drog jag hem. Nu är jag hemma :DDD


05.10

Hellow! sitter och kollar på viña del mar i vardagsrummet... SJÄLV! min äldsta syster steffi har somnat på soffan och alla dom andra gick och la sig. snart eller om en halvtimme ungefär kommer tito el bambino att uppträda i viña del mar hehe måste väcka syrran då också. klockan var typ tjugo i 2 och jag däckade direkt! sen vid halv4kunde jag inte sova mer eftersom jag hör att Americo sjunger! så jag vakna och gick till vardagsrummet och kolla när han sjöng. så sjukt bra låtar. berättar om dagen imorgon och mina planer!


Tito el bambino - en la disco

Riktig shet :D


Humor :D



(tagna hemma hos gabi, not today!)
MOHAHAHA  ..


Jag inte hjärta snö

   <---- GRYM VA? DEN RÖR SIG HEHE! TESTADE LITE

Viña del mar

Hellöw! sitter i vardagsrummet med syrran steffi och kollar på viña del mar. en slags festival för er som inte vet aya.. juste har man otur eller otur? de fanns inte kvar några legins från monki! suck.. sen drog vi till gården och tog det lungt kolla på nära andra dansade och bara snackade och så. okeeeej den ända sociala på msn är ju sandra haha den tjejen alltid inne på kvällen! vem vet vad hon gör den här tiden vid datorn... hmmm(?!)

aya ska kolla en till stund på el viña del mar för sen blir det läggdags för mig! .. och jag vill ha sommar nu nu nu!! asso blir verkligen galen med kylan, så jag släpper en bild från somras som sandra skickade :) NO COMVIQ TANKAR SNART! 


me and sandraaaaaaaaaa in summer 09

Skönt med sportlov

Åh det är så skönt med sportlov, love it! vakna idag typ runt halv 1 riktigt skönt och sova ut allt. sen käka jag frukost och hoppade in i duschen och mina planer för idag är att dra in till stan med kusinen belen och sen drar vi säkert till hageby hus för att träffa dom andra. antar att det blir en new in idag om jag hittar leginsen jag såg i fredags.. väntar jag på att mamma lagar klart maten så drar jag mig vidare .. Hörs väll senare :)


Läggdags för min del

Sömnig.. idag spendera jag min dag med sandra belen och noemi. vi tog det bara lungt där mycket garv, mat, skrik och samtidigt blev det läskigt haha vilka kycklingar vi är! och så bestämde vi också sandras b-day som blir på torsdag yeah kommer bli fett nice! och så kom jag hem runt halv 11 och typ bara chattat med  '' la weona loca '' jo NOEMI! hehe riktig knas tjej de dära. men men ska röra mig till sängen nu ..


och förvänta er inte några till inlägg tills på tisdag ungefär ha ha ha whatever ..

Hos kusin

hej! sitter i fredriks säng (kusin) och jag däckar verkligen snart på kuddarna fett sköna ju! tror jag ska sova en stund för belen dunkar med musik och jag har inget och göra :( .. men men planer för imorgon vet vi inte än. ses när vi ses bitches ska zzZZzzz..

Stan och hageby hus

Tjena! ska snart börja fixa mig sen ska jag träffa upp araberna belinda och sandra hihi. sen ska vi till stan och sen kanske träffa nina och kicki och sen till hageby hus. först ska vi träffa elvis för en sak mohahah. men de här får bli sista ''inlägget'' för idag. och så bjuder jag på en bild på mig och noe som vi tog efter skolan! hörs imorn då


<3<3<3

Stressigt

Rubriken förklarar ju det mesta. Prov prov prov prov så fucking jobbigt! idag så hade jag so prov gick så där och det som jag inte hann och fixa till gör jag efter sportlovet sa hon. och imorn har vi 27 gloser på engelska så jag måste ta och plugga in dom lite i huvet,. så därför blir det lite stressigt med allt, skolan, läxor, datorn, träffa vänner och sånt. men på lovet ska jag ta det luungt med mina vänner! Men ska ta och plugga och käka något.



en vanlig dag i hageby hus! Hehehhe =)


Semlorna från igår





Och idag på matten hah....


Godmorgon!

Godmorgon! Har sovmorgon börjar halv10 hihi... Har redan klätt på mig och käkat frukost. snart ska jag gå fixa håret och sminket! Måste ta och smsa åsnan sandra för och se om hon tydligen är vaken. Igår vart det inget inlägg om dagen eftersom jag sov. Rätt så skönt faktiskt. och juste igår var ju det semladagen och så baka vi i skolan och proppa in oss massa goda saker hahah.. Men ska kila nu, hörs


Haha någon mer? :D


Sömnig

Som ni läste på rubriken jag är fett trött! kommer verkligen snart däcka framför datorn.. idag vart det en vanlig skoldag sen drog jag ner till stan för att möta upp min syrra (steffi) och vi åt i gu va gott! fett gott ju hehe. sen drog vi in till stan och kolla runt lite kläder och sen kom jag hem runt klockan 6 med syrran. Har bara chattat med belen och lyssnat på musik. Men men ska leta efter kläder till imorn alltså till skolan. Bild från lördag ----> 


Love you noemi! <3

Heheh

Dags för mig att måla mina naglar rosa thihi. Älskar verkligen den naglacken. Efter jag målat mina naglar ska jag göra varm oboy och sitta framför tv och mysa. Hörs imorn alla! :)


New in på alla hjärtansdag




Vart inte så bra bild på mina legins men den får duga :)

Rubrik

Glad alla hjärtansdag everyone! Hoppas ni har det så trevligt idag. Hmm.. Vad hittar man på idag då? Nja själv vet ja inte riktigt. Kanske blir bara att vara hemma och mysa idag, skulle gått ut och ätit med syrran men ne de får bli nånannan gång. Men ska vänta tills min mami kommer så ska vi käka mat. Ses när vi ses! ;) 


En gammal pic på mig och älskade princessa <3


Boooooooort


Onödiga bilder




my love

Känner mig som en isbit!

Fifan va kallt det är ute, mina fötter blev till isbitar. Seriöst man dör ute fan. Kom hem för en halv timme sen haha jäklar vad kult vi hade! Va utanför hageby hus med belen noemi robin och elvis haha. Vi snackade om... Yaaa ni får inte veta! Vi typ snackade om allt. Innan vi träffa dom så var vi hos sandra och tog det bara lungt. Sen när jag kom hem så gav mamma mig en present som alla hjärtansdag. Love mina föräldrar. Slänger in en bild på det imorn. Ne men nu ska ja krypa ner i min säng.. med datorn ♥ . Hörs imorn gullegrisar


Lördag

Sorry för att jag inte har bloggat! Inte bara haft tid med datorn. Igår jobbade jag från klockan 20.00 till 00.30. Skönt? Absolut inte haha. Fett roligt hade vi ändå med alla där. Och idag har ja varit på stan med Belinda Belen och Sandra och så handlade jag present till mina systrar. Alla hjärtans dag* hehe. Vi stack till stan typ halv2 sen drog vi till kungsgatan och lämna busskort. Ne men nu ska ja fixa mig och sen dra till Chato och sen till Sandra och hitta på något, pussi puss! (:


Bråttom

Bu! jag vill sova mer mer och mer.. Fett irriterande att vakna så tidigt, iaf är i köket åt en choklad muffins och drack ett glas juice min frukost idag thihii. idag har jag mjukisbyxor och en tjock skön kofta, eftersom vi ska ha dans senare. jaja måste dra mig nu! måste sminka mig och borsta tänderna och möta klassen kvart i 8 i vårdcentralen! Hörs :)

Huvudvärk

bom bom smärta smärta.. mitt huve bombas känns det verkligen som. idag gick jag och träffa tjejerna i gården och massa andra, vi kolla hur andra dansade och så hade vi ju disco-möte. Vi typ bara yrade runt som vanligt heheh. tänk er, ja måste vara i vårdcetralen klockan 7.55 imorgon!? Jobbigt som fan. Men vi ska gå någonstans med klassen vet inget skit. men men ska kolla vidare på olika bloggar och ska också in på facebook! Hörs imorn


En bild på min älsklings bebis! saknar dig Mariano <3

Hej då

Okej nu har jag fixat mig klart! Och drar mig och träffar tjejerna sen blir det möte i gården, Puss!

Miche tråkigt

Hej. Vad gör alla? Själv sitter man i köket och väntar på att mina syrror ska fixa bordet för vi ska dricka ''tesito'' som vi chilenare säger hehe. idag efter skolan gjorde jag ingenting, slängde mig i syrrans säng med datorn sen somna jag runt halv 5 till halv 7 något. Annars har jag bara yrat runt hemma och inte gjort ett ända skit! Imorn blir det en låång skoldag + senare har vi möte i hageby hus om disco mötet. Men ska tagga mig nu. Hörs imorn!

Hot Gossip

Haha oj oj oj. Vad tycker ni om sånt? Kisse har fått ett mordhot pgv ett inlägg som hon skrev om ghetto tjejer. Den här tjejen hade tydligen kallat Kisse för slampa för att hon förstorat brösten. Kisse skrev om händelsen på sin blogg där hon skriver att dom är djur, om man får någon undervisning i förorten, att dom är fattiga och onormala ? Ja så klart om man skriver sånt kan man ju inte förvänta sig snälla kommentarer. Man kanske borde tänkt på det innan man skrev sånt. Kolla här:


Sånt är livet bara

Player är för nybörjare, Kärlek är för proffs!

Fruktsallad

Åh! Blir så irriterad när jag går in på blogg.se och sen efter jag har skrivit allt så går det bara bort? Fett irriterande ju. Iallafall idag träffade jag som sagt sandra och kicki. Orkar inte direkt skriva vad vi gjorde men kul hade vi, de kan ja lova. Och imorn blir det en soft skoldag för jag har sovmorgon på morgonen sen slutar jag halv 2 hihi. Sitter i min varma säng med datorn och äter fruktsallad som syrran fixade till, mums. Men men finns inget mer och säga så ni får bara nöja er med det hära. Puss!


Nu drar jag

... mig till stan med bästavän! Hörs senare om jag orkar skriva. Iaf ni får ha det så bra så länge Puss!


Frågor ..


Kärlek

Är du kär just nu? - nae
Har du kysst någon idag? - nae
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - nae
Har du ett förhållande? - nope
När går gränsen vid otrohet? - vet inte
Har du varit otrogen och om ja, varför? - nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - nae
Är du romantisk? - vem vet
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - never
Är du svårflörtad? - njaa
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - tror inte?
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - jadu
Hur länge höll det? - kmr ey ihåg
Har du lekt med någons känslor? - no
Hur länge var ditt kortaste? kmr inte ihåg
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - singel
Har du varit tillsammans med två samtidig? - haha nej 
Är du en bra pojk/flickvän? - kanske
Hur många har du varit kär i i år? - inga de här året 
Vem sov du senast bredvid? - sandra kanske
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - vene
När fick du din första riktiga kyss? vene
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nae
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - ne
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - fan vet ja
Vad gillar du för stil på pojken/tjejen? - mode kanske höhö


Tio frågor om dig själv
Fullständigt namn? - kimberly francesca valdes zumaran
Några piercingar? - öronen?
Vad har du på dig just nu? - mjukis och linne
Vilken årstid är bäst? - sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vene
Vad tycker du mest om hos dig själv? - vene
Vad är du bra på? - haha ja vet inte
Vem älskar du mest på denna jorden? - mina nära, släkt och familj
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans


10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - sandra och belen
Vem är den roligaste av dina vänner? sandra och belen och kiany
Vem är snyggast av dina vänner? - alla
Vem är mest partyprisse? - belen dampbarnet
Vem är den du helst har filmkväll med? - belen sandra kiany och dom
Vem av dina vänner är mest elakast? - hmm vene
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig om du tar med dig någon? - sandra


10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - hela familjen
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -äldsta syrran stefani
Vem är farligast i din familj? - min pappa haha
Vem ser roligast ut i din familj? - ingen
Vem är coolast? - jag
Har ni något husdjur? - meli
Vem har du mest gemensamt med? - vene
Vem står för underhållningen? - pappa
Vem sover du oftast med? - mig själv 
Roligaste kvällen med familjemedlem? - allt är bäst


10 frågor om idag
Vad har du gjort? -skola
Har du varit glad idag? -ja
Har du varit ledsen idag? -nope
Har du gjort något bra idag? - säkert
Vad ska du göra nu? - leta efter kläder till imorn
Har du gjort något dåligt idag? - ne jag är snell
Vad har du ätit idag? - mat
Har du duschat idag? - ja
Är du trött nu? - nae
Vad händer imorn? - stan hoppas ja


ANNAT

Hur mår du just nu? - mycke bra
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - ja
Har du piercat dig? - aa



TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - robin
Vem ringde du senast? - tio jimmy
Vem sms:a till dig senast? - sandra
Vem sms:a du till senast? - sandra


ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 19.53
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? bdb och blogg


Familj

Hur länge sen var det du träffade din morsa? nyss
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -nyss


ÖVRIGT

Gillar du punk? -nej
Har du sminkat dig idag? - ja
Isåfall, vad för smink? - brunkräm mascara
Vad har du på dig för trosor/kalsonger just nu? - vanliga haha
Hur ser dem ut? - vita
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - vanlig
Hur ser den ut? - vit


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - nej
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? - reggaeton


KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Har du resteröds-trosor? - what
Har du en vit bh/topp? - ja
Har du en svart bh/topp? -ja


SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - ja
Använder du Wax? - nej
Använder du ögonskugga? - nej bara när dt behövs
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - kan hända
Använder du mousse? - kan hända
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - ibland
Använder du brunkräm? -aa
Använder du rouge? - ja
Noppar du ögonbrynen? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? - ibland
Duschar du varje dag? -  ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - ne haha

Dagens

Dagens låt: advance patrol - faltas tu (den i bloggen längre ned)
Dagens frisyr: toffs
Dagens smink: maskara, brunkräm  
Dagens klädsel: mjukis och linne
Dagens roligaste: hmm..
Dagens planer: inget
Dagens vill ha: leggins!
Dagens bästa: vet faktiskt inte
Dagens sämsta: inget
Dagens saknad: ingen höhö  
Dagens tråkigaste: skolan i think
Dagens finaste: ingeenting
Dagens måste: leta kläder till imorn
Dagens dricka: saft
Dagens köp: inget
Dagens mat: spagetti med köttfärsås
Dagens kärlek: -
Dagens puss: -
Dagens mående: mucho bra

Måndag

Hej där! Idag är det måndag som betyder ny vecka och längtar sönder till Fredag. För det är: Disco i Hageby hus för högstadiet klockan 20.00 till 00.00 .. Vi älskar disco heheh. Men jag ska jobba där så jag hinner inte dansa så mycket hahahh. Och idag så har jag väll inte gjort något speciellt bara sovit en stund, fett trött ifrån skolan. Finns inte så mycket mer att säga men eftersom Sandra och jag hade bestämt att hon skulle komma över hit men så orkade inte hon så då har vi cäm och microfon med varandra, kult va? Njaaaaa.. Puss! ♥


Fick inte någon bra bild men den får duga för er

Kan det inte bara bli sommar nu?




Lördagsmys

Hej! Idag så mötte jag upp Kiany Sandra och Belen i hageby hus vi dansade och garva mycket där haha, sen klockan 8 så drog vi till Hageby centrum för att handla gottigott.. Sen drog vi hem till mig satte på musik och börja dansa, eller typ bara jag och Kiany hahah. Och Belen ville inte dansa mer för hon typ testa göra ett steg och tappa nästan alla glas och spriten som stod där HAHAHAH. Ni skulle bara se hennes face, stackarn! Iaf och nu sitter jag i vardagsrummet med min syster och nyss kollat på Big Daddy på kanal 6, Men ska slänga mig i sängen nu eftersom jag ska på stan tidigt imorn hehe. Puss! ♥


 
Filmen Big Daddy, ni som inte sett den.. KOLLA! :D

02.45

Hellu där bloggen! Sitter i Belens dator och chattar med Sandra bara, eftersom Belen har somnat! Vet att du kommer läsa min blogg förr eller senare din stora sömntuta. Höhö när jag kollar bak så ligger du där med din blå täcke och bara dräglar hahah nawi. Idag så var det Talang Stage och det var så där faktiskt. Belen och Kiany jobba stackars dom. Och sen min nyhet, alltså ni som var där fattar. DRA ÅT SKOGEN SÄGER JAG BARA HAHA :) Men aya har inte så mycker mer att skriva ska chatta vidare med åsnan Sandra och kolla när Belencita sover, Puss! ♥


JAG HAR TRÅKIGT! MEN SKA HEMÅT NU höhö

Advance Patrol - Faltas tu


DANS DANS DAANS! :D

Stage ikväll

Hej där! Idag är det äntligen fredag, love fredagar och lördagar. Förutom söndagar som är sämst haha. Och idag är det stage i hageby hus klockan 19.00 till 23.30 ska ditt med Sandra och Belinda sen ska vi träffa andra där säkert. Oh fifan vad tiden går snabbt! Har knappt börjat och fixat mig, måste skynda mig lite. Men ska gåå nu för Belinda sitter och stressar mig hahah. Puss! ♥


Hemma

Hej! Idag vart det att vara hemma hela dagen. Skulle pluggat och så men orkade inte så ska plugga lite innan jag går och lägger mig. Vart ingen skola för mig idag hade ont i ryggen höhö. Men imorn ska jag gå, slutar ändå tidigt så why not. Sitter i syrrans rum (steffi), hon sitter och testar kläder tills på lördag när hon ska ut haha. Imorn är det Stage i Hageby hus klockan 19.00 så kom ditt alla! Men aya ska gå kolla på min älsklings serie på spanska nu, Puss! ♥


Bästa syrran som finns! Love you <3

Snöstorm

Hej där! Har ni sett ute? Herregud vad mycket det blåser och hur jävla kallt det är. Dom har också stängt olika skolor som t.e.x dee geer på grund av snön, inte bra! Vill bara att solen ska komma fram och dra till himpan och bada! Åh längtar. Iallafall idag så vart det skola slutade tjugo över 1 kom hem och käka sen till sts :p sen till stan med Sandra. Sen drog vi en stund till Djäknepark skolan och gissa vad? några killar som vi knapppt känner kommer och kastar snöbollar hahah tro mig ganska länge också. Sen skulle vi dra oss till klocket och möta Kristina men blev inget för att spårvagnarna går inte och 119 bussen tydligen kom aldrig? Skit.. Men ska chatta vidare med Sandra CHABUUUU hahaha. Puss! ♥


Bort med snön och fram med solen tack!

Ont i ryggen

Hellluu där bloggen! Jag har så jävligt ont i ryggen från igår för idrotten, aaaah kan knappt ta upp mina axlar och armar för de gör så ont ncncn, vakna för en timme sedan var sjukt sömnig i skolan så när jag kom hem tog jag en sömn-paus. Måste träna på mitt engelska prov som är på fredag hoppas det går bra bara! Så ungefär om en timme eller mer så lämnar jag mig ifrån datorn för att plugga. Sitter också och snackar på msn med belencita lite snakis (you know) hahha. Men aya ni får väll ha det så bra alla. Puss! ♥


Inte gårdagens bild men detta får det bli :)

Mariah Carey ft. Neyo


Karaoke

Hej bloggen! Sitter i min äldsta syrras rum här och sjunger karaoke fett kult ju, klicka här http://www.karaokeparty.com så kommer du direkt till sidan fast i en annan länk, testa och sjung av dig lite. Snart ska jag börja fixa mig så ska jag dra till Hageby hus för mötet med tjejerna och personalen tror jag, något sånt liknande iallafall haha. Juste grattis till sötnosen Bella Karlsson! Ha det så bäst på din dag :*

Och en sak till jag fick godkänd på SO provet!!! :D 




Några låtar jag sjöng på Karaoken haha.

Ett morgoninlägg!

Nu håller jag på att göra klart eller är snart färdig med ett annat berättelse i svenskan. Senare mot dagen ska vi till Hageby hus och ha möte om högstadiediscot i hageby hus tror jag? Enligt Kiany och dom andra hehe. Njaa jag har så tråkigt också här! Gabbe är så jobbig och kommer och dra min luva i hela ansiktet :'( Men men, ska fortsätta med min berättelse nu och kanske reta upp Gabbe lite hihi. Puss! ♥


Plocka dig till dina perfekta ögobryn!


Lite tips till alla som har problem med sina form osv, rätt så fina! :)

RSS 2.0