First class

Jag tänker för mig ''jag ska blogga nu'', sen glömmer jag bort det. Igår drog jag hem till Belen hon fixade mitt hår och kom hem vid halv 7. Fixade mig vidare och drog till min gudfars 50 års överaskningsfest. När klockan började bli ungefär halv 10 så drog jag med Kiany och Belen hem till Belen och fixade oss ännu mer. Vi blev upphämtade av Josefine och åkte till borgen. Efter en stund kom Arnel Isma Antonio Dennis Gabriella Elmir Noemi och vi hade det så sjukt roligt. Fetaste musiken var det, Dj Quality som spelade och även Ken ring och Gurkan var där. Festen slutade klockan 3 och när jag kom hem käkade jag och la mig i sängen och snackade i telefon. Bye :)










Pananormal Activity 3 today

Vaknade klockan 12 och satt mig i vardagsrummet med mamma och pappa för att äta frukost tillsammans. Efter så bädade jag sängen och städa mitt rum. Hoppade in i duschen direkt och nu sitter jag här i mitt rum med mjukis och ett linne så länge och lyssnar på musik. Målade även om mina naglar till svarta för det var länge sen man hade det. Ikväll blir det att se Pananormal Activity 3 på bio. Skriver mer senare innan jag drar mig ut :)


Mwuah!

Idag efter skolan när jag kom hem så kollade jag på dom 2 sista avsnitt av den nya Jersey shore, åt mat och sen in i duschen. Tjejerna kom hit hem till mig, vi drog ut óch träffa Arnel. När vi åkte på spårvagnen vid hageby centrum så krockade vi med en bil, fetaste bromsen blev det. Men annars så yrade vi bara runt och sedan lämnade min baby mig hem. Imorgon blir det bio fett nice kommer det bli. Men nu ska jag ta och chatta lite till med min älskling sen får det bli läggdags för mig. Godnatt vi hörs tomorrow bitches :)


In tha bed

Skolan var helt okej idag. Efter skolan så kom baby och robin en stund till skolan, sen drog jag hem. Snackade i telefon, och sov i minst en halv timma. När jag vakna fixade jag mig snabbt och drog ut och träffa baby och sen dom andra i Hageby. Jag och Kiany dansade lite i hh idag hahaha verkligen länge sen :D Sen lämnade Arnel mig hem. Duschade och nu ligger jag i sängen ska ta fram mina engelska gloser. 85 st är detta normalt eller?? Oh. HEJDÅÅ!!


Jakobs haaaaand :D

Blood in, blood out

Har precis duschat klart och satt på mig pyjamas och sitter i vardagsrummet. Kollade på filmen Blood in blood out innan helt okej film faktiskt :) Idag så hade jag utvecklingssamtal och det gick inte så bra måste fixa till mina 5 betygsvarningar. Måste verkligen sköta mig nu. Men nu ska jag fortsätta snacka with my baby på telefon och hämta för att måla min naglar. Igår fyllde vi en månad ♥ Peace out!!



Back on track.

Hejhej. Länge sen det var man skrev här dååå, haft fetaste bloggtorkan. Idag och imorgon har jag studiedagar och det känns jävligt bra. Vaknade vid 12 tiden och hoppade direkt in i duschen efter fixade jag till i rummet lite, bäddade sängen och klädde på mig. Ska alldeles strax börja fixa mig och röra mig ut with ma girls ;)

Slänger in ett par bilder som hänt dom senaste dagarna :)







Pass At Me


Bombish i mina örooon just nu, issssh :))

RSS 2.0