4 månader med min älskling


Biljard Cafét

Hej! Idag träffade jag Sandra och två till vi drog lite snabbt till hageby centrum sedan så träffa jag min älskling och efter träffade vi Elmir Gabriella och hans morbror. Vi tog spårvagnen till Biljard cafét, spelade lite spel med Gabi haha fett kult. Jag och älskling drog till Yam yam där han bjöd hihi min sötnos! Vi träffade Gabi Elmir och hans morbror och hans bror igen så promenerade vi hem. Kom hem för ungefär en timma sen och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. Godnattis :)



01.40

Hej igen! Träffade Gabriella och några till vid 7-tiden efter det så drog vi två vidare hem till Noemi där det var Baby shower till hennes syster som snart kommer föda hihi. Måste bara säga att jag hatar fredag den 13:onde!! Det har varit en jobbig stund för både mig och en till person men allt lönade sig till slut, så glad tack Gud ♥ Jag har världens underbaraste pojkvän! By the way nu ska jag ruttna en stund till vid datorn sedan sova skönt. Nu säger jag godnatt :)


Old

Friday

Hej! Fett skönt med fredag skoldagarna har gått så snabbt vilket är tur! Igår orkade jag inte blogga men var med min fina älskling och även lite med Dennis Antonio Gabriella Noemi och Elmir. Nu ska jag upp och fixa mig så ska jag träffa min älskling. Hörs när vi hörs :)


Vi klarar allt tillsammans min älskling ♥

PiNK

Hej! Idag blev det andra skoldagen och den gick hur snabbt som helst. När jag kom hem så sov jag i ungefär en timma och sedan vid halv 8 träffade jag min älskling och Fredrik. Efter så kom Gabriella och Elmir. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och har bara typ legat i sängen sens dess. Åt kebabrulle förut hihi mumsit! Målade även mina naglar chock rosa yeah. Nu ska jag bara sitta en stund till och efter det måste jag sova för jag måste upp kvart i 7 imorgon, börjar 20 i 8. Fml. Godnatt :)


Tandställning!

Hej! Idag hängde min älskling med mig till tandläkaren för att jag skulle få tandställning i underkäken något jag också fick hihi. Fast gör dö ont nu! Men men efter det så drog jag till skolan. Innan 5-tiden kom Sandra hem till mig sen drog vi ut för att träffa min älskling och Nermin. Har kollat klart på en film nyss tyckte den var skit bra, en till film så är jag klar med hela Johan falk filmerna. Och nu är det dags för mig att torka håret och lägga mig i sängen. Imorgon skola igen & så bjuder jag på en suddig bild hähä godnattis :)


I love you

School tomorrow

Försökte komma upp tidigt idag men vaknade ändå vid 3tiden och somnade klockan 6 på morgonen. När jag vakna hoppa jag direkt in i duschen och satte på mig mjukis med kofta. Käkade mat och klockan 7 träffade jag min underbara älskling och sen en stund så kom Erduan. Käkade hembakad pizza som syrran gjorde hihi gott! Nu sitter jag och kollar på film ska försöka lägga mig tidigt idag om det går.. Säger godnattis nu för imorgon blir det att få tandställning i underkäken och skola för min del :)


Movie time

Hade helt glömt bort att jag hade en blogg förihelvete.. nä men helt ärligt har jag inte orkat blogga. I fredags var jag i Biljard Cafèt med min älskling och några till. Och i lördags var vi några hemma hos Noemi och bara chilla och vid 11-tiden kom jag med älskling hem till mig och mysa. Idag kom Gabriella hem till mig så drog vi ut och träffa min älskling och Elmir. Nu ligger jag i sängen och ska krypa ner under täcket och sätta på min film hihi. Godnattis :)

Min älskliiiing ♥


Jersey Shore 5

Vaknade vid halv4 tiden och väntade tills maten blev färdig. När den var klar så åt jag med familjen och efter det så fixade jag till i rummet, bäddade sängen osvosv. Nu ska jag in och duscha och sedan fixa mig medans jag kollar på den nya säsongen i Jersey shore 5 som har kommit ut. Wihu :) Ska försöka slänga in ett inlägg innan jag går ut.


Du är bäst på alla sätt.



Du gör mig till världens lyckligaste tjej i världen. Volim te duso ♥

Monte Carlo

Idag har jag umgåts hela dagen med min älskling, han är bäst! Och igår orkade jag inte blogga men var även med älskling i frinavet och tog det lugnt. För en liten stund sen åt jag mat och nu ligger jag i sängen och kollar på denna film; Monte Carlo. Om 40 minuter tar filmen slut och då ska jag lägga mig och sova. Godnatt allihopa så länge :)



Filmdags

Hej! Idag träffa jag min älskling vid halv6-tiden och så träffa vi även Fredda. Vi drog till Frinavet och var där och bara tog det lugnt, rätt skönt faktiskt. Jag och min älskling drog hem till mig och hämta pengar för jag skulle köpa något i Willys. När jag kom åt jag churrascos mumsit! Nu ska jag krypa ner i sängen för att kolla på en film. Vi hörs :)


Min finaste


Min älskling som alltid finns där för mig. Han är den ända som alltid ställer upp för mig och han är inte bara min pojkvän utan han är min bästavän också. Jag kan berätta allt för honom och han lyssnar alltid på mig. Så som han har stöttat mig genom allt kommer jag också att göra de för han. Jag är sjukt tacksam som fick denna chans att lära känna honom. Jag vet att vi har haft våra jobbiga dagar men vi klarar allting tillsammans. Vi har varit tillsammans i 3månader och dagar, och många många månader kommer det att bli och det lovar jag dig, för vi har sagt förevigt. Detta år kommer att vara våran. Du är mitt andra halva hjärta precis som den du fick, plusar vi ihop de blir det till ett hjärta precis som du och jag. Han gör mig till världens lyckligaste människa, du är det bästa jag har. Du kommer alltid att vara den finaste i mina ögon. Jag älskar dig nu och föralltid mitt hjärta ♥

1:a Januari

Första dagen på året så vaknade jag kl 4 eftersom jag gick och la mig rätt så sent igår. Hade det så jävla underbart kult med mina nära och kära definitivt galen kväll blev de för oss! Idag så träffade jag min underbara älskling och efter en stund så kom Gabriella och Elmir vi drog och käkade förfullt i mc. Jag och älsklingen drog till parken och en stund efter kom Sandra och Nermin förbi. Nu ska jag gå till vardagsrummet och kolla på en serie. Hejdå :)









Skål för syrran i Chile ♥

RSS 2.0