Be without you

Vad skönt det känns och känna sig lite ''fri'' om man säger det så ;) Love life right know! Längtar fett till fredag-lördag då det verkligen smälleeer hihi. Idag hade jag skola, det gick väll bra och så gick alla lektionerna snabbt, lika bra det. La mig för att sova cirka en timma och vakna vid kvart över 6. Just nu sitter jag och chattar på msn, lyssnar på some crazy music och checkar in fb. Hörs imorgooon babes!
 

Lo que paso, paso.

I'm done with all the drama! Nu ska jag verkligen lägga all skit bakom mig och fortsätta framåt. Nu menar jag verkligen det jag säger, det var nu eller aldrig. Men du valde att skita i allt, kanske det var bäst så? Bye byee föralltiiid. Kommer jag att leva livet ? Joråå det kan du fan ge dig på att jag ska !! :)


Löördaag

Vid 3tiden sjutsa pappa mig, Sandra och mina två systrar till maxi. I hög musik och med solbrillorna hahah sköönt. Vi hittade inte skorna vi skulle köpa och inte i stan heller. Efter ett tag så träffa vi Belen och Kiany. Vi yra runt i stan senare vid 9 tiden så träffa vi min bebis och Elvis så drog vi hem till mig, rökte vattenpipa. Dom drog vid 11 så spelade jag kort med Kiany Belen och mina systrar, men nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig och kolla på tv! Hörrrs :)

Just nu

Vaknade vid 12 tiden, och så satt man i balkongen med båda systrarna i solen och hade på hög musik, skönt!! Men sitter just nu hemma hos Sandra, vi ska strax börja fixa oss. Efter ska vi träffa Amel, Kiany, Belen, Lole och Angelica så ska vi vidare till Hageby hus och dansa loss som vanliiigt röö :D Hejrå ha en bra torsdag för det ska jag ha!


Högstadiedisco


DjBlackC, Imorgon :)

Make it or break it

Idag så har jag, tjejerna, elvis och bebis grillat och rökt vattenpipa i vasa och haft det allmänt roligt :) Efter vi hade grillat och så drog vi till hageby hus där dom hade högtalare där ute och så var vi där en stund. Just nu ligger jag i min säng och kollar på how I met your mother och smsar med bebis. Hihi, hörs imorgon! :) 






Don omar - Taboo


Vadå skönaste låten :D

Love is on fire

Drog till halvars och åt med tjejerna, sen drog vi till lite olika ställen hihi. Drog också till Hageby och träffa älskling så var vi en stund hageby hus. Har suttit vid datorn ett ganska bra tag, bara lyssnat på musik och chattat på msn. Ska strax dra med mamma och pappa hämta mina syskon som kommer från stockholm, dom var bara där över dagen. Men nu ska jag fortsätta nörda data och sedan hämta syrrorna och lägga mig direkt när jag kommer hem! Hejrå :D


Vill tillbaka till Italien!


Halvars

Vaknade runt 12, åt frukost med mamma och pappa. Mina två systrar är i Stockholm just nu, hoppas dm har dt roligt :) Hoppade in i duschen, och nu ska jag strax platta mitt hår, sminka mig. Vid fyra tiden ska jag ut och träffa tjejerna och dra till halvars och köpa glass och njuta av solen, vi mår bra :) Ska även träffa bebis senare. Hörs!


Lets do it again

Spenderade min dag i vasaparken med alla vännerna i det sköna vädret. Guu vad skönt det är med påsklov, sova ut! Men man måste ju faktiskt också vakna lite tidigare för att passa på vädret, solen och inte gå ut när det börjar bli kallt hihi. Men just nu ligger jag i min säng med världens huvudvärk och lyssnar på musik. Men ska gå ta en tablett och lägga mig. Smsa och kolla på tv en stund, pusshej! :)


ok vadå gammal bild?

Alexandra Stan - Mr Saxobeat


Fet lååååt

Underbart väder!

Vilket jävla fucking underbart väder det är! Ska strax upp och platta mitt hår så ska jag träffa min bebis och tjejerna, vi ska dra till vasa och njutaaa av vädret och ha det nice tillsammans! Min internet i min lillabärbar data funkar inte, så jag har tyvär inte kunnat blogga. Men dom senaste dagarna har jag verkligen haft dt roligt :) Hörss senare ikväll eller imorgon? Jaja, herrå ! :D


Jag och Belinda i flygeln i fredags !

Melodifestivalen 2011

Vad skönt med fredag, vi börjar skolan igen den 26! Skönt som faaaan. Just nu sitter jag och dunkar på hög musik och samtidigt så fixar jag mig, måste platta klart mitt hår. Ska strax träffa tjejerna och bebis, så ska vi röra oss till Melodifestivalen i flygeln. Blev även godkänd i mitt matteprovet och engelskan, go go go kim jag är bäst!!! Ses när jag kommer hem eller imorgon ;)


14 april

Dom senaste dagarna har jag varit med Sandra Belen Kiany Belinda Gabriella Elmir Elvis och min bäbis. Vi har grillat ute, softat i hageby hus och varit i stan. Igår var jag hela dagen med min underbara bebis, älskar och vara med honom <3. Idag har jag varit med tjejerna och min bebis i hageby hus. Imorgon är det äntligen fredaaaag, får väll se vad dagen har att erbjuda! ;) Nu ska jag gå igenom lite i min mattebok eftersom jag har prov imorgon, önska mig lycka till!!!! Pusssar :D


Bild 11. En person du kan berätta allt för


Sandra Belen Kiany :)

Söndag :)

I fredags så drog vi alla hem till Elvis pappas lägenhet i klocket och firade Elvis 18 års dag. Igår så drog jag med alla tjejerna och fira en stund Kianys lillebror, Keiran som fyllde 4år. Vid 8tiden så sjutssade dom oss med bil till Hip hop jam. Där träffade vi resten och kollade på uppträdanden. Sen dansaaaaade vi loss som vanliiigt! :D

Just nu sitter jag och väntar på att min naglack ska torka så jag kan börja fixa mig, ska träffa min älskling. Sen kommer resten och är med oss också. Trevligt, bara ta det lugnt idag bara I think :) Lyckad helg iaf. Hörs när vi hörs!

Riiiiiiight now!

Började med träslöjd på morgonen, sen fick vi håltimma. Sen hade vi matte, lunch och fick 2 håltimma igen hihi. Så skööönt :) Nu är jag hemma hos Sandra vid datorn och messar, hon sover tyvärr... dissare! Iallafall, har spanska klockan 3 till 4. Vid fem tiden ska jag ut och träffa min bebis <3 Nu ska jag ut och träffa Belen! Ses när vi ses


Längesen

Oj oj oj, länge sen man skrev här då hihi. Den 2april drog jag till Royal White Night festen med tjejerna. Hände några grejer i slutet, men ändå vill jag bara säga att jag hade det roligt med mina vänner, och det är det som räknas :) Idag hade jag utvecklingssamtal tjugo i fyra i skolan, det gick rätt bra. Måste bara fixa till engelskan och matten och passa tiden huhu. Efter så drog jag hem till Sandra, vi fixa oss och drog till hageby hus och var där med tjejerna, elvis och min bebis <3 Men nu ska jag gå käka nånting med familjen.
Hörs imorgon!




DUNKA PÅ BASEN

<3
Royal White Night

RSS 2.0