Dagen

Drog till min första praodag idag i Krokek, Resturang Delfinen med Sandra. Födelsedagsbarnet hihi grattis! (Hon är egentligen ungefär 8år, hon fyller år den 29). Vi fick sluta halv5 och så drog vi hem till henne. Vi fixade oss och drog till hageby hus vid halv7. Efter en stund kom resten av tjejerna. Iallfall, nu sitter jag i mitt rum och kollar på gamla jersey. Ska lägga mig i sängen och kolla hihi. Syrran klippte även mitt hår igår hehehhehe.. Höööööööörs ;)


Lunchen i praon

Söndag

Igår var jag en stund med alla i stan, klockan halv10 drog alla vi tjejer och köpte i Ica. Jag Belen Belinda Noemi Kiany Josefine Hakija och svarte petter.. Var hemma hos mig. Vi åt mat och bara chillade. Alla drog runt kvart över 12. Aya, idag var jag med Belen Sandra Kiany i stan och hemma hos mig. Har även kollat på Big brother. Men nu ska kanske syrran klippa mitt hår hiihihih nervööös. Hejrå!


Checka in!

Tänkte vara lite snäll och länka syrrans blogg. Klicka här för att komma till hennes blogg.


On fire!

Träffade Belen Belinda Kiany och Sandra så drog vi till Borgsmo, stage. Efter en stund träffade vi Josse och Noemi så tog vi alla 119 till mc i stan istället. Även Elvis Eddie Mido Lilas och fler kom, sen hemåt. Käkade för en stund makaroner med ost med syrran, mumsi! Och just nu sitter jag och chattar med Sandra och Josefine på msn hihi. Aya, orkar inte skriva mer. Höres imorgon!


23.10

Hur bor du: Lägenhet
Brukar du komma i tid: Nae
Hur lång är du: 1.63
Kan du laga mat: Nae
Vad jobbar du med/pluggar du: Hageby skolan
Vad har du på dig just nu: Mörka jeansleggins och ett linne
Har du någon fobi: Spindlar
Hade du en bra kväll igår: Ja
Vilket är ditt senaste inköp: Mina jeans
Din favoritdryck på morgonen: Juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Daddy
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja klart
Vad hade du sönder senast: Kommer inte ihåg
Vem snackade du med senast: Syrran
Varm favoritdricka: O'boy
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: Varje dag
Saknar du någon just nu: Ja
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Dryga människor
Vad stör jag mig på: Mytomaner
Intressen: Dans
senaste person du kramade: Jimmy
Senaste person du ringde: Mamma
Senaste person som ringde dig: Pappa
Vad drack du senast: Juice
Vill du ha barn: Yes
Längtar du till din nästa födelsedag: Till min födelsedag i juni, ja
Har rakat dina ben någon gång: Men ja
Är du sugen på något nu: Nej
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Dricker inte kaffe
Använder du hudkräm: Si
Attraheras du av män med skägg: Hell no
Micro-pop eller poppa själv: Micro-pop
Brukar du baka: Brukade förr kladdkaka hihi
Röstade du i det senaste valet: Nada
Är du nöjd med ditt liv som det är : Yes, love it!
Vilken låt lyssnade du senast på: Jowell y Randy - Loco
Har någon annan sovit i din säng inatt: Just me
Vad tycker du är äckligt: Finnar
Har du pengar på mobilen: Ja


Only girl in the world

Har inte orkat blogga dom senaste dagarna. Whatever, idag runt halv2 drog jag och träffa tjejerna så drog vi till Robbans cup. Dö tråkigt där, så vi drog hem efter en timma ungefär. När jag kom hem så käka jag och fixade mig, träffa tjejerna igen och drog till Hageby hus. Just nu sitter jag och chattar lite och kollar på gammal jersey. Älska liivet!


Don't cry, just say fuck you and smile ;)

Söndag

I fredags träffade jag Kiany Belinda Belen och Sandra så drog vi in till stan, träffa några. Runt halv9 drog vi hem till sandra. Drog hem vid klockan11 med Belen och Kiany. I lördags så kom Kiany Belinda och Sandra hem till mig så drog vi till Ektorp discot. När det sluta så väntade vi på bussen 119 sen så hoppa alla av i Hageby, snackade med Ali på telefon. Sandra sov hemma hos mig, så snackade vi senare med Niklas och Hakija i telefon haha.. Iaf ska dra nu från datorn. Hur tråkigt som helst, herrå :) !


Jersey Shore

Skolan idag var hel seg. Slutade kl4. Träffade Kiany Belen och Sandra kl6 och så tog vi spårvagnen till stan, träffa Amel och Elvis. Kl7 öppnade dom Hageby hus så ditt drog vi den tiden. När jag kom hem satte jag mig vid datorn, och nu ligger jag i sängen och kollar på Jersey igen hihi. Äntligen fredag imorgon !! Pussaaar


Que tu quiere mami

Drog hem till Sandra halv5 så fixade vi oss, träffas Kiany. Vi gick till Hageby hus träffade Elvis och Amel. När jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen och duscha. Åt tesito för någon stund sen, och nu ligger jag i sängen med pyjamas och kollar på scary movie i kanal5, haha bästa sätt den minst 10 gånger haha...  Tror jag byter till gamla jersey shore som börja nu på mtv. Höres imorgon !


Hate it or love it

I fredags drog jag till stan med Belinda och Sandra runt kl8 och träffade Kiany Belen Niklas Elviskort Hakija där. Vid halv10 drog vi till discot, träffade min bubu där och andra. I lördags drog jag till Chatos 18års fest. I söndags träffade tjejerna och drog till mc i stan och snackade. Igår var vi i hageby hus alla tjejer.

Idag så gick skolan ganska bra. Jättelång skoldag för fan hehe.. Slutade med hk. Hade prov, hoppas det gick bra. Kom hem, käkade och nu sitter jag vid datorn. Ska börja platta mitt hår &fixa mig, ska träffa Belen Sandra och Kiany så drar vi till Hageby hus. Chao ! :D


Chatos 18års fest, jag och Belen.


Pam pam

Idag gick skolan helt okej, skippade sts. På vägen hem snackade jag med Belencita i telefon, när jag kom hem käkade jag mat och fixade mig. Drog till stan med tjejerna där vi även träffa Amel, Hakija, Elvis kort, Elvis lång, Hamo och några till. Ska strax käka nånting och hoppa in i duschen, måste göra min so läxa också hehe. Men jaja, höres imorgon ! Herrå :D

Tisdag

I lördags drog jag med tjejerna till Frinavets disco, och där träffade vi Amel och Elvis. Var där till halv12, väntade i bussen fan i 45 min, iaf kom hem kvart i 1. Söndags drog jag hem till Belen och där var vi med resten. Igår träffade jag Amel i stan vi drog till mc, snackade och så. Efter en stund så kom Belen Belinda Sandra Kiany Niklas Hakija Elvis. Sen drog vi tjejer hem till mig och dom var här en stund.

Idag så började jag skolan 10.20, skönt. Hade 3 lektioner och så stack jag hem. Ska snart börja platta mitt hår, sminka mig, osv. Runt klockan 5 ska jag träffa tjejerna, Amel och Elvis, vi ska vara i Hageby hus och ta det lugnt :) Hörs senare!


Time to sleep

Nu ska jag byta om till pyjamas och lägga mig i sängen, får se om det finns något bra på tv. Träffade Belen hoppade på spårvagnen och där satt Belinda Sandra Kiany, åkte vidare till stan. Vi satte oss i mc och bara snackade och så, sen kom massa. Vi tog spårvagnen till hageby hus men vi hann bara vara där i en kvart, till nio. För dom skulle ha något i idrottshallen. Jag Belinda Belen Kiany kom hem till mig, och runt kvart i 11 drog dom hem. Aya, imorgon ska vi dansa loss hihihi!


Tar dagen som den kommer -

Fredag!

Shit äntligen fredag! Ska ta och böja mina ögonfransar och sedan borsta mina tänder, byta om och träffa Belen. I vårdcentralen träffar vi Sandra Kiany och Belinda och så tar vi spårvagnen till stan. Bubu kommer även ditt kanske. Men jaja, tiden tickar.... måste fixa klart mig. Herrå! :)

What goes around comes around

Träffade Sandra tog spårvagnen och bussen till nva, drog till konfirmationen. Klockan halv7 träffa vi Elvis i nva centrum och tog spårvagnen och bussen till hageby hus. Kiany Belen Amel kom även ditt. Drog hem kl8 och bubu hängde med mig en bit hem hihi. Men nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen och kolla på gamla jersey shore, imorgon ska jag till skolan :) Pussar!


Baby you are fireworks

Blev ingen skola för mig idag, hoppade in i duschen kl2, klädde på mig och bäddade sängen. Ska strax upp och torka håret efter detta inlägg och börja fixa mig. Ska träffa Sandra. Bloggar mer senare när jag kommer, om jag orkar hihih :)


Right now

Sitter just nu i soffan i vardagsrummet och kollar på efterlyst med pappa. Skolan gick ganska snabbt idag. Träffade Lole och Belen runt kvart över 5 och så drog vi till hageby hus och träffade Kiany och Sandra. Har inte så mycket mer och säga? Jaja hejrå! :D



A world of music


Klicka på bilden för att få min spotify lista!!


RSS 2.0