Ojos que no ven

Har kollat på filmen Sleepover. Rekomender den verkligen till er, själv tyckte jag att den var bra. Och nu sitter jag bara och lyssnar på musik i spotify och chattar med sandra och belinda. Snart fyller belen år då, nanana! :D Men ni får ha det så bra, ska käka något och sedan kolla på jersey shore. Peace & love


Om frågestunden

Kommer att svara på frågestunden kanske imorgon. Inte så roligt när man knappt för in några frågor ju. Så tror ej att jag kommer att köra på mer frågestund i bloggen, om de fortsätter sådär. Aya, iallfall fråga på med frågor!! :)


Skipp

Är super duper tröttis så ska sova en stund i soffan. Kommer vara riktigt skönt, älskar att sova! Skolan gick bra började 10 i 10 slutade 10 över 12 haha. Men bloggar kanske senare efter jag vaknat. Hörs :)


Snabbt !

Skriver lite snabbt här.. Ska kolla en stund på 2½ män och sedan in i duschen! På med min pyjamas och sedan lägga mig i sängen och plugga till mitt omprov. Dock har jag inte gjort något speciellt idag, skulle gått och solat men så blev jag trött och sov. Men ska dra mig nu! Puss


29 Aug

I Fredags och Lördags så yrade jag runt i stan med massa folk och hade det roligt. Så därför har jag inte suttit så mycket vid datorn. Jaja, just nu är jag med belen hon sitter och plattar håret. Snart ska vi äta något och sedan plugga lite om jag orkar. Sandra var också här, men drog hem för ungefär en halvtimma. Skola imorgon!

Glöm inte att frågestunden är igång fortfarande!!!


Snart 1år sedan hehe.. Minns dagen! =)


Till stan

Ha duschat och klätt på mig. Ska ''krusa'' håret lite med plattongen och sedan sminka mi, Vi tjejer ska dra till stan + Elvis och bara softa! Hihi, sitter och dunkar musik också på spotify, mina sista minuter buhu... Men aya, ska fortsätta fixa mig så vi kan dra ut.


Sova sova

Ligger i sängen just nu och chattar med sandra, lyssnar även på spotify hihi. Ska snart gå upp och torka håret eftersom jag duschade för ett tag sen. Sedan ska jag ta och sova, sovmorgon imorgon halv10! Men jaja, ska dra mig nu. Hörs imorgon. ♥


Fläsh foto


Filmtips

Här får ni tips på några filmer jag verkligen tycker om.
Ta&se om ni inte sett dom :)

Feel The Noise


Step up 2


Picture this



White chicks


The last song



Made

Skolan var rätt okej, lektionerna gick ganska bra. När jag kom hem så käka jag och sen nördat data. Även chattat med tjejerna vad vi ska göra imorgon, haha galna ider belinda har! Tänk va snabbt veckan gått, redan imorgon har vi varit en vecka i skolan haha sjukt.. Menmen, ligger just nu i sängen och kollar på Made. Men ska kanske ta och sova en timma eller något? Kanske bakar något senare, får se puss!


Eyes never lies ..


Dagens

Okej, har tråkigt!

låt: petter - längesen ♥
frisyr: bulle
smink: brunkräm, mascara
klädsel: mjukis och ett linne 
planer: sova sova
vill ha: svart skinnjacka
saknad: ingenting
tråkigaste: att vi har börjat med våra lektioner 
finaste: inget faktiskt
kram: sandra
humör: glad, vf ledsen? hihi :)
mående : Good
borde: ta bort mitt smink 
parfym: vet inte namnet
bästa: vet inte.
längtan: fredag & lördag
kärlek : Ingen
skratt: I skolan mert-a haha
tanke: söööömn
irritationsobjekt: inget
smycke: mitt korshalsband
just nu: chattar med folket och lyssnar på musik
önskan: massor !


H&M

Vill ha, måste beställan!


Fråga på!

I FRÅGESTUNDEN TACK! :)


Marängtårta

Har precis käkat marängtårta och chips som jag och sandra köpte för ett tag sen. Hon ska röra sig hemåt nu och jag ska gå borsta tänderna hehe, sen sätta på mig pyjamas och glo tv i vardagsrummet. Mysigt hihi :$ .. Men iallfall, puss §


Toby love / Rakim y Ken-Y




Vill sova !

Åh! Har bara lust och sova en stund.. Men kan inte, kommer inte kunna sova på kvällen. Men snart kommer sandra hem till mig och vi ska bara softa, vi kanske ska dra till hageby hus en stund senare men de får vi se då.


inte idag


Dont be afraid ;)

Nu kör vi på en frågestund!


Petter - längesen



Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart
... ♥

Lyrics












Mohombi - Bumpy Ride


Jersey Shore

Sitter i vardagsrummet med syrran och kollar på Jersey shore och chattar även med sandra på msn hehe..  I skolan kollade vi på film hela dagen, och sedan när jag kom hem så käka jag och la mig direkt! Vaknade halv7, var verkligen övertrött. Men ska kolla vidare på Jersey shore.
 
BILDER FRÅN SKOLAN.



SES NÄR VI SES !!


Tv time !

Nu ska jag värma lite risgrynsgröt och göra en macka och sedan kolla på tv. Det är 2½ män nu så ska kolla på det. Har även sovit en stund, och kollat på Eclipse, tyckte att den va ok. Imorgon börjar vi halv10 och vi ska kolla på film soft! Men tror det här blir mitt sista inlägg, pussar från mig. ;)


23 Maj

Första dagen i skolan gick ju bra, lärarna bara snackade och snackade sen fika vi. Hehe, sen drog jag och hade ett litet möte med min mentor. Och kom hem för ca 2 timmar sen? Vet inte, dock har jag ingen lust att dra ut idag. Kanske ska sova en stund, och sedan kolla på filmen Eclipse.

Skolan

Jelda och Jennifer

Varför är du så seriös fööööör?


Sova

Ska försökaa gå sova snart, men men innan måla mina naglar i någon färg hihi. Sedan ta fram kläderna till imorgon och sedan glo tv en stund i sängen och sedan sova om det går. Jaja, Puss ♥


Woups!!

Har glömt och bloggat men det beror ju på att jag varit varenda dag i stan, hihi.. Okej jag vet inte om ni vill veta hur mina dagar sett ut, men kan säga att i Fredags fanns det ju i disco utanför hörsalen. Det var jävligt roligt med mina tjejer där! Sandra sov här, nästa dag vakna vi kl1 av att farbror ropar Jalla jalla upp! Hahaha. Belens mamma kom med, sen belen, senare drog mamma pappa och alla ut. Träffade hakija och amel utanför mig och rörde oss mot stan. Jaja, roligt vare ju åkte karuseller och såg litee snabbt på marknaden och 10 i 1 drog jag och belen till Mc i hageby. Efter det drog vi hem till henne och käkade hehe, kom hem halv5 på morgonen.

Idag är det söndag, och förlåt för att jag släpper ett inlägg så här sent men hade inte blogglust innan. Kollat på Nya the hills med, chattat med folk och lyssnat på musik. Imorgon skola 09.00, jobbigt kommer det vara att vakna.. Men det här har hänt dom senaste dagarna. Puss

Discot

la loca and me

sandra och jag

jag, belen och beli

dee och marco




haha..


Kiany med sin nalle, hehe.


Juste!!

Idag kl. halv7 uppträder min äldsta syster med hennes kompisar '' Ritmo Salvaje '' och flera andra. Dom kommer att uppträda i Vasaparken vid kiosken gå ta och titt alla är ni gulliga och  snälla, kommer bli grymt!! ;)


Så!

Nu är jag nyduschad och rakat mig lite här och där. Har smörjat in mig med body lotion, sedan bäddat min säng hihi. Idag kl. 21:00 i Hörsalsparken så kommer ditt finnas disco, ouf längtar! Ingen får ju missa det hehe..


Hemma hos belen

Är hemma hos Belen, med Kiany också. Kom hit för en stund, ha sminkat mig och ska fixa håret snart sen ska vi röra oss mot stan. Börjar bli fint väder ute tummen upp för de!! Sen ska vi träffa några där, men ska gå fixa mitt hår nu. Ni får ha en bra torsdag, pussar från mig.
 

bild i repris, who cares? :D


09:32

Ohh, kan inte sova om idag heller!! Iallfall igår var jag i stan gick fram och tillbaka, fram och tillbaka hela jävla tin haha.. Fick värsta huvudvärken, går inte att beskriva känslan helt ärligt :P Runt10 blev alla hungriga så alla drog till mc alltså ja belinda belen kiany sandra och fråga mig inte vad alla beställde, sjukt! Dom drog efter en stund, och ja stanna kvar en stund med sandra och hakija sen kom pappa och hämta mig. Jaja, ska kolla en stund på tv och försöka somna om snart.


Väntar på Belen

Sitter i vardagsrummet och tar bort mina flätor, säger bara det blev jävligt vågigt hihi! Väntar också på Belen som gick hem till Sandra för att hämta några leggins jag ska ha på mig, va snäll hon är hehe. Sen ska hon komma hit sen ska vi träffa Sandra och Belinda för att dra till stan. SES


Med Sandra

Sitter hemma hos mig med Sandra och bara softar. Träffade Sandra klockan 6 - halv7 i Hageby Centrum, så efter en stund drog vi hem till henne lämna en grej så drog vi till Hc igen och då köpte hon chokladpudding så kom vi och åt det hemma hos mig, mumsi! Och nu ska vi gå kolla på en dans som min syster och hennes kompisar ska uppträda på fredag. PUSSAR FRÅN MIG TILL ER! ;))


Sandra just nu ha-ha happyface ..


♥♥

Love is wicked


Wisin Y Yandel - Pegao


Nina Sky - Move Your Body - Remix by Vybz Kartel


Eddy Wata - I like the way

Aventura - Por un segundo


Varsågod ni får bilder!

Träffade Belen Sandra och Kiany drog in till stan, träffa Hakija och Amel plus Amels lillebror. Vi bara var utanför Mc och bara softa, säger bara att vi hade jävligt kult. Haha folk med humör det kallar jag riktig shit! Aya, ha precis ätit kladdkaka som syrran gjort blev ganska god. Men ska fortsätta chatta med folket.

Bilder från idag:



Sötnosen Alen!

Amel

 
Lole

Sandra och Belen

Hakija

Okeeeeeeeej garvar åt nått? O.O

YOU GOT BUSTED! HAHA! :DD


Videofy

Haha! Har lärt mig och ladda upp videon så ska slänga in 2 stycken, hihi ..

'' Alltså läääägg aaav ''


Okeeeej, dö gammal video! Haha..


Ut med kusin

Som tur så hann jag och sova 3 timmar till och vaknade runt 1. Hoppade in i duschen och sedan på med kläderna. Nu har jag har fixat mig och ska ut med kusin, och möta några i stan. Ha det bra alla, hörs när jag är tbx! ♥


08:39

Jag kan inte somna om!! Eftersom mamma och steffi yrat fram och tillbaka hemma. Och nu ligger jag i sängen och kollar på so you think you can dance. Hehe, vad kan man göra så här tidigt? Smsat folk, men vafan alla sover! Jaja, nu ha Vänner börjat ska kolla på de. Hoppas jag somnar om snart da, Puss från mig till er :))


Old


Duschen

Ska hoppa in i duschen nu, duscha med håret och sedan torka det så syrran kan göra 4 stora inbakade flättor som jag ska sova med, och släppa dom imorgon. Sedan ska jag göra ansiktsmask och måla naglarna, sen ligga i sängen och kolla en stund på tv och sedan sova. PUSS!
Bild från igår

Amel Belen Kiany Ja Sandra


När man har tråkigt, gör man allt okej

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER,
FJORTIS, ALKOHOL, KRIMINELLT, MSN.

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Nej
Vem är du kär i ? - Ingen
Har du dumpat någon? - Aa
Har någon dumpat dig? - Aa
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Orka
Vem kysste du senast? - Jadu
Vem kramade du senast? - Kiany igår hihi
Är det okej att din tjej/kille hånglar med en annan kille/tjej? - Galen eller

SKOLA:
Är du duktig i skolan
- Aa hehe
Har du bra betyg? - Har inte än
Har du fått göra om ett prov någongång? - Aa ett par ggr
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Ja :D
Sköter du dig i skolan? - Sure, why not
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Om jag gjort
Haft mobilen på lektionstid? - Aa
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Haha nej

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? -
 5
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Ja
Trivs hemma? - Aa
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Aldrig
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Nope
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Tror inte
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ja ♥

VÄNNER:
Du har vänner?
- Men ja
Som du brukar vara med? Sandra Belen Kiany Belinda
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Jap
Är det okej att ha tjej/kill-kompisar? - Alltid
Har du pussat någon av dina kompisar? - Hihi aa
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Men vafan, haha
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Nej

FJORTIS:
Du sminkar dig varje dag?
- Ja, förutom när jag är hemma
Putar med läpparna på kort? - Haha hell yes :P 
Tar kort på dina bröst? - Nej
Använder idomin på läpparna? - Eu, never
Super dig packad varje helg? - Nej fyfan
Du plattar håret och gör en typ fjortisfrisyr - Nope
Ditt hår är knallblont? - Brunt tack
Har druckit alkohol? - Ja
Vad var det för sorts alkohol? Cider
Brukar du dricka alkohol? - Neh
Har du druckit öl? - Aa
Tycker du om öl? - Nej, hatar!

KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? - Men orka
Vill du bli kriminell? - Nej tackkk
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Mycket
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Svår fråga
Har du suttit i fängelset? - Nej

MSN:
Motto? -
 Gör vad du vill, det är det livet går ut på
Vem är snyggast på din kontakt lista? - Ingen, alla är fula
Vem sa du älskar dig sist till? - Min mobil hihi
Vem tror du älskar dig mest på din kontakt lista? - Tror och vet Sandra !
Vem sa hora till dig sist? - Vet inte?
Är nummer 20 snygg? - Nej sa ju alla va fula
Är nummer 12 snygg? - Nej sa ja ju!

Vaken !

Har vaknat för en stund sen och ligger fortfarande i sängen och kollar på Hogan knows best , ska strax in i duschen och sedan kolla på tv i vardagsrummet. Blir att bara vara hemma idag, som varje söndag. Snart är det augusifesten da!! :D


Who cares?

Har kommit hem för en stund sen, var i stan med massa folk orkar inte komma in på detaljer och shiet hehe. Men iallfall har inte så mycket och berätta, ska gå kolla på tv nu. Imorn blire en hemma dag för mig :)


Stan

Igår så orkade jag tyvär inte blogga, dock vet jag inte varför? Hihi, dagen spenderades med massa folk i stan. Iallfall har duschat och klätt på mig, dags och torka håret och vänta på Sandra för sen ska vi röra oss mot stan. Sen vet jag inte vad som händer, men hör av mig sen när jag är hemma igen hihi!


Fredag den 13:onde

Woups Fredag den 13:onde, läskigt! Hoppas på att inget dåligt händer idag, buhu. Ska snart börja fixa mig och tagga ner till stan med tjejerna. Sen vet jag nog inte om vi ska vara hemma hos mig eller hemma hos belen. Hihi men ska dra och fixa mig nu, hör av mig när jag är hemma igen!


Svar

Filmen Vampyrer suger såg jag på en spansk sida, tyvärr. Finns nog säkert på andra sidor, men det vet jag inte :) 


Vampyrer suger

Såg denna film igår, Vamyperer suger. Den va sådär tyckte jag, hehe.


Todaaaay

Ligger i vår nya soffa som dom köpt, kollar även på X-effect och chattar med några på msn. Kom hem för en stund sen, va i hc med Sandra skulle köpa läsk till mamma, hihi. Drog till stan med Belen Sandra och Kiany, Belen kolla runt efter skor som hon behövde. Träffade även massa med folk där och bara softa! Jaja, ska fortsätta chatta med folket dårå. Besitos bitcheS :)


Alen sötnos!

William, en till sötnos!
Igår:

claudio

belen and me


Svar på tal

Fick en fråga, '' Har du färgat håret? Förut hade du ju svart '' Angående bilden nedanför så ser mitt hår ljus ut. Men det är mitt rikitga hårfärg, och vet inte varför det blir ''mörkare'' på andra bilder. Men nej, jag har inte färgat mer svart eller nånting. Har mitt naturliga hårfärg :)


Gammalbillllllllllld


Nyss vaknat

Har precit vaknat och ligger i sängen, ska strax hoppa in i duschen och sedan klä på mig. Klockan3 blir det och kolla på Tyra show och sedan dra till stan med Belen för att fixa till några grejer. PUSS


Hos sandra


Just nu är jag hemma hos sandra, med belen också. Alla tre sitter med varsin bärbar dator i vardagsrummet, haha! Vi har även ätit köttbullar med makaroner, och nu sitter Belen och sjunger så fönstrerna snart spricker..




JUST NU, HEHE.

Just nu

Sitter jag vardagsrummet och ska strax borsta tänderna och tagga hem till Belen. Hon ville att jag skulle ditt, sen ska vi hem till Sandra och bara softa. Fett fint väder ute så måste passa på att dra ut hehe.. Men måste dra mig nu, PUSS :)



-

Det här inlägget får vi mitt ''godnatt inlägg'' hihi. Efter jag kollat på Jersey Shore så målade jag mina naglar med en stark rosa som jag älskar. Ska gå göra ansiktsmask nu och sedan glo tv och sova. Nu säger jag ''godnatt'' och så ses vi imorgon!

Peace out


TV

Ligger i syrrans säng med datorn, kollat runt olika bloggar och även kollat på film. Tyckte den va rätt bra. Men ska röra mig mot tv nu eftersom 2½män börjat och klockan 20.00 börjar Jersey Shore. Min favorit hihi. Mamma och pappa kommer med godis också snart, gotti!

På onsdag kommer Kiany, saknat henne pajas! ♥♥


Film dags


Nyduschad

Sitter just nu nyduschad och ska slänga på mej några mjukis byxor och ett linne. Dock vet jag inte om jag ska dra ut? Funderar att bara vara hemma och glo på dans-filmer hihi. Får se vad jag gör senare då. Lovar er att slänga in några inlägg dagligen.

Para siempre


Hemma dag

Idag blir det en hemma dag. På kvällen ska pappa fixa chilensk mat, älskart! Har nyss kollat på filmen Feel the noice. Tror jag ska kolla på filmen Honey också, får väll se. Orkade inte blogga igår, men vi yrade bara runt i stan så tyckte de var lite onödigt och skriva upp det i bloggen haha :P Ni får ha en bra fredag :) hörs


Uno no save lo que tiene hasta que lo pierde..


Feel the noise

Kan säga att den här filmen är sjukt bra. Ta och kolla pån!

Film time !

Ska kolla på filmen Step up 2. BYEEE!


TODAY !

Träffa Sandra och Belen drog ner till stan, träffa Marco. Vi drog runt i stan, och till Maxi. Vi drog tillbaka till stan och träffa på Daria och två killar till. Yra runt där, sen tog jag 119 hem med Belen och Sandra. Just nu ligger jag i sängen med datorn och lyssnar på musik, hehe. Bjudbilder-->




SMAKA GOTT?
SEES!

Frankie J ft. Baby Bash - Obsession (No Es Amor)


The last song


Ska kolla på The last song. Folk ha sagt att den är bra, så ska ta en titt!

Vad du vill





jag varnade er..


HEHE PUSS!

Hemma kväll

Ush på vädret alltså.. Stannar hemma idag. Kanske laddar ner någon film eller så
blir det bara tv/data, hehe. Ska kolla på Tyra show. PUSS

Italien Venezia 2010


Säsong 2


Söndaaag

Fortfarande hemma hos Belen. Återkommer när jag kommer hem med
MASSA bilder, hehe. 3bilder på belen, bara för du är fööööör söt. not




Sova hos tjocke

Träffa Sandra och Belen så promenera vi till stan, köpte ett linne inne på Cubus och Sandra baseboll tröja i GinaTricot. Träffa Marco och Eddie. Vi tog bussen hem till Belen. När vi kom lagade jag köttbullar med pomme och grönsaker. Sen drog Sandra hem, jag stack med Belen hem till mig och hämta kläder. Lägger in bilder imorn när jag kommit hem. Hennes USB till mobilen e helt sne. SES!


The Twillight Saga



Under dom här närmaste dagarna har jag suttit och kollat på dessa 2 filmer.
Belen rekomenderade den till mig och jag rekomenderar verkligen filmen till er
som inte sett Twillight filmerna. Ett måste Eclipse.


RSS 2.0