Välkommen in till en ring


En sväng till hageby

Träffade Belen lite snabbt sedan drog jag vidare till Hageby Centrum för att träffa min pappa köpte lite grejer som jag behövde. Tog kort på grejerna så ni får se vad jag köpt. Efter hc kom jag och pappa hem så käka vi med mamma och syrran. Nu sitter jag själv i vardagsrummet och bombar musik i dom rosa feta hörlurarna hähä må verligen bra :) 


Jeans från Cubus

Skor från Deichman

Tröja från Gina Tricot

Munktröja från Intersport

Fixad och klar

Igår spenderades min dag med Arnel Isma Belen Kiany Sandra Dennis och andra. Hihi mysiiigt :) Nu har jag fixat klart mig och sitter just nu och borstar tänderna ska alldeles strax träffa Belen lite snabbt sedan ska jag till Hageby centrum och träffa pappa.
Skriver senare :)


Får bli en bild på pappa hahha heråååå :)

Suavemente besame

Har umgåts med Belen Sandra Kiany Ismo Arnel ungefär hela dagen idag mys mys :) Vid halv 7 tiden drog vi familjen och fira Jalys födelsedag. Kom hem vid halv 9 frös sönder när jag satte min fot utanför garaget... Tog en fet jävla lång och skön dusch men fryser sönder nu :( Ska strax upp och torka håret sedan får det bli lägg dags för mig är skit trött. Imorgon skaffar jag blogresponse så ni töntar kan kommentera sluta vara så blyga! God natt bitches :)


Jag Belen och Ismooo :)

Belen och Kimberly sitter i ett träd lalala!

Paret Belencita och Ismet :DD

Bjuder sista bilden på mig och Arnel :)

Back off bitch!

Helloooo beutiful. Ligger på soffan i vardagsrummet helt alone ingen hemma heller wä! Ganska skönt men ändå läskigt en riktig fegis :p Idag har jag typ varit hela dagen med Lole Belen Sandra och Kiany och vid 7 tiden var vi med Isma Arnel och Fredda i My way. Vi tjejer kom hem till mig sen. Nu ska jag ladda ned lite ny musik till min mobil det dags och ändra lite. Men nu ska jag sluta skriva här.
Ey glöm inte och hälsa era killar från mig. Pussssss :) Bye.


Brist på bilder. Inte från idag but who gives a fuck???? Not me hihi.

Pitbull Featuring T-Pain & Sean Paul - Shake Senora


HAHA den här låten är för skön!! Den har verkligen fastnat i mitt huve förfan :D

Rabiosa

Drog till praktiken med Sandra idag kl11 vi kom bara 15 min försent hahaha alltid vi :( Vi vek pizza kartonger, diska lite och skärde kebab. Jag fick svara på telefonen när de ringde för beställning och slog in på kassan haha skit roligt :D När vi sluta så åkte vi till My way i ljura där Zlatan och Abbe var, sen kom Arnel. Senare satt vi utanför med Vike Elias Eldijan Josef Arnel. Kom hem vid halv 6 tiden. Tror jag ska strax träffa tjejerna lite snabbt. Skriver kanske mer senare :)





Idag när jag kom hem. Helt jävla trött :p

Never give up

Ligger just nu i sängen och snackar i telefon med Arnel och chattar även med Sandra på facebook. Najsigt! Idag stannade jag bara hemma hade verkligen ingen lust och dra ut så tog det bara lungt. Käkade för en stund sen Chilenska pirog som heter empanadas på vårt språk. Muuums så gott det var :D Imorgon börjar jag praktiken klockan 11. Söv gött bitches ♥


LMFAO - Sexy and I know it!


Skööön låt! :D

Bad uppdatering!

I fredags firade vi Belen hemma hos henne och senare mot kvällen drog jag Belen Arnel Antonio Isma och Dennis hem till Kiany och hade det chill. I lördags käka jag i chili&wok med mamma och pappa mumsit! Och vid 9 tiden träffa jag tjejerna.. Fet kväll förfan! Har inte haft tid och sitta vid datorn i fredags och lördag. Men nu ska jag ta en sova en stund in my princess bed! :)


Chili&wok 

Kiany med hennes lillebror hos Belen pelen :)

Då vi sjöng alla åt henne :D

Gabriella och jag hos Belen

Sandra Gabriella och jag hos Belen innan vi rörde oss ut 

Sista bilden på mig och Kiany när vi satt i bilen.. Jag levde livet låg på alla huhu. HEjsvejs! :)

Prov efter prov

Soldagarna går så jäkla fort nu asså hihi! :D Idag var det en ganska jobbig skoldag hade matte prov och hoppas det gick bra för jag försökte verkligen :( Fick sluta halv 4 idag eftersom min spanska lärare skulle på ett möte. När jag kom hem så käka jag och sov för jag vaknade faktiskt kvart över 6 idag :P Vaknade vid 7tiden och så hoppa jag in i duschen. Ska strax lägga mig i sängen och plugga till mitt so prov imorgon -.- Ni får önska mig lycka till IGEN. Vi hörs imorgon bitches :)


Å n g e s t

Känner mig skit stressad har matte prov imorgon det är dä som gör att jag får panik och ångest hehe matte är inte dirket mitt favorit ämne om ni har lagt märke till det :P Önska mig bara lycka till är ni gulliga. Sandra drog för en ungefär en stund sen? Vi var hemma hos mig och försökte ''plugga'' men eftersom båda inte kan så bra matte så gick det bara så där AHAHA wäää :( Ska kolla igenom matte boken senare och ta en varm dusch och lägga mig och sova. Upp jävligt tidigt imorgon för jag börjar 20 i 8 och slutar 4. Kill me? JA TACK. Hare gött gött folk :)



Inte alls död :)


Pink pink pink

Sitter just nu i sängen och målar mina naglar rosa hihi love it. Idag så var skolan helt ok. Men sista lektionen hållde jag på och somna för jag fattar inte hur en kärring kan babbla så jävla mycket asså pain i öronen.. Käkade med familjen kebab tallrik mumsi! Efter drog jag med tjejerna en runda till stan. Ska alldeles strax käka något och försöka gå igenom min matte bok har prov på torsdag.
F u c k the world :P Hähähä. See yaa bitch.


Belencita


Act like a lady, think like a boss!

Igår hade jag fullt upp vi bytte rum och massa sånt här hemma. Idag så började jag skolan 12.40 hur skönt som helst! Vi hade matte och sen hade vi fotografering -.- Och så fick vi sluta, så kom Arnel och Ismo till vår skola och var med oss och Sandra var också med :) När jag kom hem satt jag bara vid datorn och sedan snacka i tele med Kusinis. Träffa henne halv 8 en snabbis. Men nu ska jag ligga i sängen nyduschad en stund till och sedan vidare till tvn. Besitos bitches :)


Overkligt!!

Det här känns helt jävla overkligt! Kan fortfarande inte fatta att jag inte kommer se henne på länge.. bara Gud vet hur lång tid det kommer ta tills vi ser varandra igen. Det känns som om hon bara är ute eller sitter inne i rummet :( Det var såååå tuungt och säga farväl... Ville verkligen inte släppa taget om henne. Igår sov jag bredvid henne och även idag i bilen på väg till Stockholm. Saknar henne så! Jag älskar dig och saknar dig, du är världs bäst syrran kom ihåg det ♥

Efter vi sa vår sista farväl till vår syster så drog vi till ett centrum och åt Asiat buffe. Och så träffade vi min farbror som jag inte hade sett på 6-7 år? Men det var skönt att få träffa min farbror och hans tjej och barnet. Trevligt trevligt! Vi var i Vällingby och Skärholmen. Nu ska jag kolla på Jersey shore. Hörs imorgon skönt med fredag :D




Mamma och syrran

Vilket ös

Terminal 5 broder vi ska gitta här ifrån... lalla (8)

Jag och min fina syster

Jag och Meli gick runt så här.. det var skoj! :D


Glad för din skull ♥


Snygggiiingen ombord :D

Jag , min syster och min mamma

Meli, steffi och min mamma

Det här var sista bildet jag tog på henne. Grät söönder. Love u

Lunchen :)

Jag kommer att sakna dig.

Jag kommer att sakna min underbara syster! Hon flyttar imorgon till Chile och vi får väll hålla tummarna och be till Gud att ta hand om henne och jag önskar henne ALL lycka i världen. Kan fortfarande inte fatta att du just åker imorgon.. du som alltid tjatade om Chile hit och dit och tillslut så flyttar du. Är så ledsen men samtidigt är jag glad för din skull för att dina drömmar går i uppfyllelse. Jobbigt det känns att vi inte kommer se varandra utan bara på webbkam och att bara tänka att du är i andra sidan världen känns riktigt tungt och sorligt.. Jag hoppas att vi kan ses så snabbt som möjligt igen. Jag älskar dig finis ♥





Sorry!!!

Inte uppdaterat på fem dagar inte pallat om jag ska vara ärlig. I lördags drog jag med min kusin till en fest i Haga och sedan träffade vi Isma och Arnel. Idag drog jag till skolan klockan11 eftersom jag hade ont i huvudet på morgonen och slutade 20 i 2 haha lite onödigt men ändå måste verkligen kämpa nu. Imorgon ska jag till plusgymnasiet med Sandra och så kommer vi bli sminkade hihi :D
Hörs bitches.


That's the way it is

Hate me or love me. I don't give a fuck bitch ♥

True Talent :)

Det blev ingen film för mig för jag orkade inte leta efter någon. Tycker om när folk rekomenderar filmer till mig istället hähä. Men jag har bara softat vid datorn och kollat på tv. Blev lite irriterad förut på en person men varför lägga sin tid på sånt? Whatever orka bry sig :) Jag håller på och kollar på true talent älskaaart. Ska snart dricka tesito med familjen. Imorgon blir det skola börjar halv9.
Puss bitches och godnaatt! :)


Fan vad man vill tillbaka alltså ♥

Sick In Head - Al Azif feat Gnucci Banana & Crossfire


No school

Blev ingen skola för min del idag skönt och sova ut faktiskt. När jag gick upp från sängen så åt jag frukost, hoppade in i duschen och just nu är jag i vardagsrummet med mjukis byxor och ett linne men fryser sönder tror jag är på väg och bli sjuk? Hoppas inte :( Käkade mat för en stund sen. Tror jag ska ladda ned en film och bara ta det lugnt :) Hörs.


RSS 2.0